Epson extinde suportul pentru Apple AirPrint

Epson, lider la nivel mondial în realizarea de produse inovatoare în domeniul imaginii – imprimante, proiectoare şi LCD-uri, anunță extinderea numărului de imprimante compatibile cu tehnologia Apple AirPrint, ajungând la un total de 105 dispozitive.

logo epson
logo

AirPrint ușurează printarea email-urilor, fotografiilor, paginiilor web și a documentelor direct de pe iPad, iPhone sau iPod touch fără să fie nevoie de instalarea de drivere sau cabluri. Compatibilitatea cu tehnologia dezvoltată de Apple reprezintă o parte importantă a planului Epson de a face printarea mobilă mai ușoară și mai accesibilă.

“Suportul pentru tehnologia AirPrint este cea mai bună dovadă a angajamentului Epson pentru a oferi utilizatorilor soluții de printare adaptate la evoluția stilului de viață orientat către mobilitate”, a declarat Ian Cameron, director general al Global Web & Communications din cadrul Seiko Epson Corporation. “Am realizat că printarea mobilă nu este doar o idee inovatoare, ci o necesitate a pieței digitale în care mobilitatea devine din ce în ce mai importantă. În paralel cu expansiunea iPhone și iPad, Epson va continua să dezvolte soluții inovatoare în domeniul imaginii digitale mobile.”

Extinderea gamei de imprimante cu suport AirPrint reprezintă o creștere cu peste 80% față de numărul de modele disponibile anul trecut. Cele 105 modele de imprimante oferă utilizatorilor de dispozitive compatibile AirPrint numeroase opțiuni pentru printarea mobilă a fotografiilor și a documentelor.

AirPrint este un sistem de printare iOS integrat în cele mai des folosite aplicații precum Mail, Photos, Safari sau iBooks. De asemenea, pe App Store™ există o gamă largă de aplicații compatibile cu AirPrint și care, folosite cu imprimantele Epson, ușurează printarea de pe dispozitivele mobile iOS.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.