Photoshop pentru smartphone

Cei de la Adobe s-au hotarit sa lanseaze si pe dispozitivele smartphone o aplicatie de prelucrare foto care pina acum era disponibila doar pe tablete si anume: Adobe Photoshop Touch.

photoshop smartphone
Photoshop Touch

Adobe Photoshop Touch este o versiune imbunatatita, cu mai multe functionalitati si costa in jur de 16,55 Ron in Google Play sau Apple App Store.

Photoshop Touch spre deosebire de alte aplicatii de prelucrate foto gratuite are avantajul prelucrarii pe layere. Adobe Photoshop touch permite utilizarea a unui numar maxim de trei layere pe imaginile ce nu depasesc 12 megapixeli sau pina la 8 layere la rezolutii mai mici. Evident, functiile de baza sunt si ele prezente: crop, rotate, saturatie, contrast, levels si chiar si unele filtre de efecte.

iphone photoshop touch
iPhone Photoshop

Cum spuneam anterior Adobe Photoshop Touch este disponibil si in Apple Store, fiind compatibila cu gadgeturile care ruleaza iOS 5: iPhone 4, iPhone 4S si iPhone 5, dar si iPod Touch.

Telefoanele cu Android trebuie sa ruleze cel putin versiunea 4.0 a sistemului de operare (Ice Cream Sandwich) pentru a putea descarca si instala Adobe Photoshop Touch.

fotostefan

2 thoughts on “Photoshop pentru smartphone”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.