Epson livrează către Lang AG cele mai luminoase proiectore laser 3LCD de pe piață

Epson a încheiat un acord cu LANG AG, companie germană specializată în închirierea de echipamente audio-video, prin care îi va furniza 25 de proiectoare EB-L25000U. În prezent, Epson EB-L25000U este videoproiectorul 3LCD cu cea mai mare luminozitate de pe piață.

Espon EB-L25000U videoproiectir laser 3LCD
Epson EB-L25000U

Noul acord vine în completarea celui încheiat de Epson cu LANG AG în iunie 2016 pentru livrarea de proiectoare din seria L, în valoare de aproximativ 3 milioane de euro.

Neil Colquhoun, director executiv, Professional Displays, spune: „Suntem încântați că LANG AG a ales proiectorul EB-L25000U. Acest model reprezintă noul vârf de gamă al proiectoarelor instalabile, fiind deosebit de important pentru noi faptul că a trecut de procesul foarte strict de evaluare al reprezentanților LANG. Sperăm că luminozitatea, durabilitatea și versatilitatea oferite de acest proiector laser cu tehnologie 3LCD le vor oferi clienților LANG AG și mai multă flexibilitate în ceea ce privește proiectele audio-video spectaculoase pe care vor să le implementeze.”

Tobias Lang, CEO LANG AG, adaugă: „Datorită experienței pozitive cu seria EB-L1000 de la Epson, suntem încrezători în extinderea viitoare a portofoliului nostru de produse cu modelul

EB-L25000U. Acest proiector laser de înaltă performanță cu 25.000 de ANSI lumeni oferă oportunități noi și mai multă flexibilitate clienților în ceea ce privește instalarea și evenimentele de pe piață. Apreciem parteneriatul strategic pe care l-am dezvoltat cu Epson, dar și colaborarea continuă pe care o avem cu reprezentanții companiei.”

Pe lângă faptul că oferă cea mai ridicată luminozitate de pe piață în rândul modelelor 3LCD, proiectorul laser EB-L25000U are dimensiuni mai mici și este mai ușor decât produsele concurente. Datorită funcției de rotație de 360°, proiectorul oferă o flexibilitate foarte mare în ceea ce privește instalarea.

O unitate optică integrată și un disc rotativ anorganic din fosfor asigură 20.000 de ore de utilizare fără întreținere, făcând față chiar și în spații cu fum, precum sălile de concert și de teatru.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.