Ferrari cabrio – probleme la capota

Plecand de la muzeul tehnic Dimitrie Leonida a trebuit sa ma adapostesc de ploaie.Si numa ce stateam eu bine ferit de ploaie ca vad un Ferrari rosu decapotabil ce avea probleme cu capota. Calutul cabrat era naravas si nu vroia sa deschida capota!

ferrari decapotabil defectiune
ferrari

Soferul acelui rosu Ferrari a incercat cam 1 minut sa deschida capota repectiva, dar pina la urma a renuntat si a plecat prin ploaie asa descoperit!

Masinile Ferrari sunt renumite pentru performanta si designul lor sportiv, iar modelele Cabrio sunt o alegere populara pentru pasionatii de masini. Desi aceste masini sunt destinate sa ofere placere la condus, unele probleme tehnice, precum problemele cu capota, pot strica experienta de conducere.

techstar.ro

Problemele cu capota pot fi cauzate de sistemul de actionare sau de materialele din care este fabricata. O capota care nu se deschide sau se inchide corect poate fi o sursa de frustrare pentru proprietarii de Ferrari Cabrio. In unele cazuri, capota poate fi reparata, in timp ce in alte situatii poate fi necesara inlocuirea completa a sistemului.

Cei de la Ferrari ar trebui sa ofere, pentru aceste modele decapotabile, si niste pelerine de ploaie, asa ca plan de rezerva 🙂 Bine ca furtuna a venit mai tirziu!

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

One thought on “Ferrari cabrio – probleme la capota”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.