Foto-video cu focurile de artificii Revelion 2017 – Bucuresti

Bucureșteni dar și turiștii care au dorit să petreacă noaptea dintre ani în stradă au avut de ales între concertele și spectacolele din Piaţa George Enescu, Parcul Titan sau Palatul Parlamentului. Pentru Revelion 2017 am ales să văd-fotografiez-filmez focurile de artificii din Piaţa George Enescu.

poze Focuri de artificii Revelion 2017 Bucuresti
Focuri de artificii – Revelion 2017, Bucuresti

Chiar dacă în seara de Revelion, în capitala României au fost minus 6 grade Celsius, Piaţa George Enescu, piața Revoluției și alte spații adiacente au fost ocupate la maxim de cei care au dorit să vadă spectacolul și mai ales focurile de artificii.

fotografii Focuri de artificii Revelion 2017 Bucuresti
artificii de revelion 2017

Pentru Revelion 2017 nu doar că nu am avut timp să mă interesez unde sunt amplasate artificiile, dar odată ajuns în Piața Revoluției am uitat să-i întreb pe pompierii prezenți despre amplasare artificiilor. Dar întâmplător am avut o poziție destul de bună pentru a fotografia-filma focurile de artificii. Spre deosebire de alți ani, artificiile au fost lansate din alt loc (de undeva de lângă Muzeul Național de Artă al României și nu de lângă Biblioteca Centrală Universitară Carol I)

poze focuri de artificii Revelion 2017 Bucuresti piata George Enescu
#revelion2017

Vă recomand să citiți: Cum fotografiem artificiile ?

Video cu focurile de artificii – filmare din Piața Revoluției:

Pentru cele 11 minunte de focuri de artificii, organizate de Primăria Capitalei, s-au folosit 4 tone de artificii. Au concertat Delia, Loredana, B.U.G. Mafia, Holograf, Andreea Bălan, Ştefan Bănica Jr., Proconsul, Corina, Vunk, What’s Up, Adda, Voltaj, Pepe, Mihail şi Camioane în Mulţime.
Primăria București a alocat 700.000 de euro pentru Revelion 2017 – “Selfie de Bucureşti”. Echipele „Selfie de Bucuresti”, dotate cu selfie-stick-uri şi tablete, i-au aşteaptat pe cei interesați prin malluri, parcuri, la Târgul de Crăciun (vezi aici foto-video de la Bucharest Christmas Market 2016) sau în Centrul Vechi, pentru a face fotografii. Acestea au fost încărcate pe pagina de Facebook a evenimentului – Selfie de Bucuresti Revelion 2017, iar de Revelion au fost proiectate pe ecranele gigant din Piaţa George Enescu.

poze focuri de artificii Revelion 2017 Bucuresti piata revolutiei
spectacol de artificii

Vă urez un 2017 mai bogat în realizări, sănătate și surprize plăcute!
Alte poze cu focurile de artificii de la Revelionul 2017 pot fi văzute la Galeria Foto

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.