Oferte Dubrovnik cu zbor inclus pentru o vacanta de neuitat pe Riviera

Dubrovnik Riviera, 1.800 km de coastă în sudul Croației, te învăluie cu farmecul său mediteranean care se desfășoară pe malurile Adriaticii. Pentru o escapadă pe Riviera Croată aveți la dispozișie o varietate de pachete turistice pentru 7 nopți, cu zbor inclus.

Riviera Dubrovnik pachete cu zbor inclus vacanța de vara
Riviera Dubrovnik – pachete cu zbor inclus, pentru vacanța de vară

Orice pas pe Riviera Dubrovnik este o călătorie în timp. Zidurile vechi de secole ale orașului, străduțele înguste pavate cu piatră și clădirile baroce sunt doar câteva dintre comorile care așteaptă să fie explorate. Este un loc unde istoria se împletește cu prezentul, unde fiecare colț ascunde povești de demult și unde cultura locală este la fel de vibrantă ca peisajele care o înconjoară.

Magia Riviera Dubrovnik – Croația

poza dubrovnik oferte turistice vacanta vara croatia
vacanta de vara – Dubrovnik – Croatia

Pe Riviera Dubrovnik, fiecare zi poate fi o nouă aventură. De la degustări de vinuri din soiuri autohtone, la plimbări cu barca pe apele Adriaticii și de la explorarea insulelor învecinate, la seare petrecute în orașul vechi, aglomerația cotidiană pare să se topească sub soarele generos al Croației. Dubrovnik nu este doar o destinație, ci un întreg univers de trăiri și descoperiri.

De ce să alegi Croația pentru vacanța de vară?

poza Riviera Dubrovnik oferte turistice zbor inclus vacanta vara
Riviera Dubrovnik – Croatia

Croația este o bijuterie ascunsă la marginea Europei, o țară care se mândrește cu un amestec fascinant de cultură, istorie și peisaje de nedescris. Alegerea Croației pentru vacanța de vară a fost una dintre cele mai inspirate decizii pe care le-am luat vreodată. Aici, soarele strălucește aprins aproape în fiecare zi, iar clima mediteraneană asigură temperaturi plăcute pentru o odihnă ideală pe plajă sau pentru explorări neîntrerupte.

poza cuplu vacanta croatia Riviera Dubrovnik
relaxare – vacanta – Riviera Dubrovnik

Croația este o destinație care îmbină cu măiestrie aventura cu relaxarea. Pe lângă plajele sale idilice și apele sale azurii, țara se laudă cu parcuri naționale impresionante, cum ar fi Plitvice și Krka, unde natura și-a desfășurat spectacolul fără rețineri. Așadar, pentru iubitorii de natură, Croația este un paradis neegalat.

poza plaja Riviera Dubrovnik oferte vacanta vara croatia zbor inclus
vacanta de vara – plaja – Croatia

Pe lângă peisajele sale, Croația își întâmpină vizitatorii cu o bucătărie delicioasă, influențată de o varietate de culturi. Mâncărurile pe bază de fructe de mare proaspete, uleiul de măsline de cea mai bună calitate și vinurile locale sunt doar câteva dintre deliciile care îmi vor rămâne întipărite în memorie. A alege Croația pentru vacanța de vară înseamnă a te deschide către o experiență culinară, culturală și vizuală de neuitat.

Explorarea Dubrovnik: 7 nopți cu zbor inclus

poza croatia Riviera Dubrovnik pachete cu zbor inclus vacanța de vara 2024
vacanta de vara in Croatia – Marea Adriadica

Alegerea unui pachet de 7 nopți cu zbor inclus este ideală pentru a avea suficient timp să te bucuri de atmosfera vibrantă a Dubrovnikului. Din oferta numeroasă, vă prezint câteva oferte pachete cu zbor inclus, pentru vacanța de vară în Croația, pe Riviera:

1. TUI Blue Kalamota Island 4* (doar pentru adulți) – De la 1579 Euro pentru 7 nopți, într-o cameră dublă, cu All Inclusive. Aici vei găsi liniște, plaje idilice și priveliști de neuitat.

2. Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel 5* – De la 1714 Euro pentru 7 nopți, într-o cameră dublă, cu mic dejun. Acest hotel de lux îți oferă confort și servicii ireproșabile.

motored.ro

3. Aminess Lume Hotel – De la 969 Euro pentru 7 nopți, într-o cameră dublă, cu mic dejun. Aici vei găsi servicii de calitate și o plajă privată.

4. Hotel Marko Polo (Insula Korcula) – De la 1088 Euro pentru 7 nopți, într-o cameră dublă, cu mic dejun. Insula Korcula te va fermeca cu peisajele sale pitorești.

Rezervă acum și fă-ți bagajele!
Indiferent de alegerea ta, Riviera Dubrovnik te așteaptă cu brațele deschise. Dacă visezi la o escapadă de vară, acesta este locul unde să-ți îndeplinești dorințele. Alege acum una din ofertele cu zbor inclus și pregătește-te să trăiești o vacanță de vară de neuitat în Croația!

Citeste si: Formula 1 2024: Viteza, adrenalina si emotie la cursele din Europa

Mai trebuie să știi că în sezonul de vârf (Iunie – August):
➤Temperaturi ridicate: Aceasta este perioada cea mai fierbinte, când apele calde ale Adriaticii încântă numeroși vizitatori.
➤Petreceri și Festivaluri: Există petreceri pe plajă, târguri medievale și resorturi elegante pline de iachtingiști.
➤Atenție!: După-amiezele sunt caniculare, cozile la atracții sunt cele mai lungi, iar costurile de cazare cresc.
➤Interiorul țării: Temperaturile sunt mai ridicate, dar mulțimile sunt mai puțin vizibile, iar Zagreb se golește pe măsură ce localnicii se îndreaptă spre coastă.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.