Promotia lunii septembrie:reducere la incarcatoarele Maha si la acumulatorii Powerex

Din pacate aparatele foto digitale si bliturile externe nu pot fi folosite la fotografiat daca nu au acumulatorii incarcati. Si numa bine ca luna aceasta, septembrie 2012, aveti 15% reducere la orice incarcator Maha, plus 3 ani garantie si deoarece incarcatorului ii sta bine cu acumulatori, aveti si 20% reducere la acumulatorii Powerex.

maha incarcator acumulatori
Maha MH C401FS

Acestea sunt incarcatorele Maha pe care le detin sau incercat (Maha MH-C401FS):

Maha MH-C204W ( incarcator rapid cu functie de descarcare; foarte util pentru cei care calatoresc fiind compact si nu are transformator separat). Am ei eu unul si sunt multumit de el chiar daca incarca doar pe 2 canale ( 2 sau 4 acumulatori)

Maha MH-C401FSincarcator inteligent cu 4 canale pentru acumulatori AA / AAA (de asemenea un incarcator compact fara functie de descarcare, dar are 4 circuite independente de incarcare, posibilitate alegere viteza incarcare:rapid-incet, LED indicator incarcare pentru fiecare canal)

sportmaniac.ro

Maha MH-C9000 Wizard 1– Incarcator / Analizor profesional cu incarcare pe 4 canale pentru acumulatori tip AA / AAA. Acesta nu mai este compact si usor de transportat; eu nu l-am scos din casa nici o data!

Pentru gama completa verificati aici.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Si la acumulatorii Powerex aveti reducere 20%, dar eu trebuie sa va marturisesc ca nu am avut noroc cu ultimele doua seturi de acumulatori Powerex.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.