SONICS show OSA la B-Fit in the Street! 2017

Cea de-a IX-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă Bucureşti-B-Fit in the Street 2017 !, a început sâmbătă, 1 iulie, în Parcul Unirii și va prezenta publicului, până pe 30 iulie, peste 40 de spectacole de teatru stradal şi acrobaţii performate de sute de artişti internaţionali. În continuare vă prezint imagini foto-video de la SONICS show OSA.

poze casa poporului SONICS show OSA  B-Fit in the Street! 2017
SONICS show OSA la B-Fit in the Street! 2017

Osa Show, grandioasa producție a companiei Sonics, a captivat numeroasa audiență din piața Constituției, cu numere captivante de acrobație la înălțime.

poze b-fit in the street bucuresti teatru de strada piata constitutiei
SONICS show OSA – B-Fit in the Street! 2017 – piata Constitutiei, Bucuresti

Sâmbătă seara, de la ora 21:20, decorul amplu al Pieții Constituției a fost transformat de acrobațiile aeriene ale companiei Sonics, artiștii italieni care au deschis campionatul de fotbal Euro în 2012. Centrat în jurul unei piramide suspendate la 20 de metri deasupra solului, spectacolul Osa al celor de la Sonics a adus la București o demonstrație de acrobații captivante și complexe întregite de dans, muzică și light design.

poze show osa sonics #bfit2017 #teatrudestrada
SONICS show OSA #bfit2017

Fragmente video SONICS show OSA la #bfit2017 #teatrudestrada:

Vă recomand să citiți: Prima zi a celei de a IX-a editie a Festivalului International de Teatru de Strada Bucuresti – B-FIT in the Street! 2017

Alte poze de la spectacolul prezentat de SONICS la Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă Bucureşti-B-Fit in the Street 2017 pot fi văzute la Galeria Foto

poze fotografii #bfit2017 bucuresti festival de teatru de strada
SONICS – show OSA #bfit2017

Umătorul weekend B-FIT in the Street începe de vineri, 7 iulie, și aduce în București numere interactive de magie, concerte la tobe, acrobații pe calcane și spectacole nocturne.

Spectacolele românești Parizianca și Flamestorm, anulate în primul weekend de festival din cauza condițiilor meteo nefavorabile au fost reprogramate. Reprezentația Teatrului Masca, Parizianca a fost reprogramată pe 9 iulie, în Parcul Krețulescu (între orele 19:00 și 20:00).
Spectacolul trupei Flamestorm a fost reprogramat în al treilea weekend de festival, pe 15 iulie, în Piața Universității, unde vor avea loc două reprezentații: 21.40-22.00, 22.15-22.35.
Programul B-Fit in the Street! 2017 poate fi citit pe acest site

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.