FABRICA de HANDMADE Breslo

Duminca 5 aprilie 2009 la clubul Fabrica a avut loc prima editiei a FABRICII de HANDMADE Breslo.

Fabrica de HandMade

Vremea frumoasa, cu mult soare, a scos din casa multi locuitori ai capitalei.Numarul mare al artizanilor a generat o diversitate bogata a produselor expuse: ceasuri dinviniluri, elefantei, bentite fanteziste, brose amuzante, genti si traiste, accesorii tricotate sau crosetate, carti legate manual, accesorii de par, peisaje pictate, cutiute pictate, mici decoratiuni, haine dichisite plus multe alte minunatii lucrate cu multa migala si pasiune.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fabrica de HandMade

Fabrica de HandMade

Fabrica de HandMade

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu toate ca artizanii au fost impresionanti ca numar, ei au fost coplesiti de fluxul mare de cumparatori si sper ca urmatoare editie sa se desfasoare intr-un loc mai incapator !

Fabrica de HandMade


Alte fotografii de la eveniment la Galeria Foto.

Arata acest articol si prietenilor tai!Sharing is carring!Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

2 thoughts on “FABRICA de HANDMADE Breslo”

  1. Breslo – “comunitatea care sprijina artizanii”, insa e doar un site care a copiat un layout si care percepe bani lunar, profita de artisti si artizani.

  2. Tocmai m-am lamurit cum cateva persoane,deja manipuleaza atat eventuali artisti si artizani in scopul obtinerii de profituri dar si eventuali cumparatori…! CEEA CE MA DERANJEAZA ENORM ESTE CUM ACESTI ANONIMI, EVIDENT ROMANASI SMECHERI DE TURMA,ISI PERMIT A INVENTARIA DATE PERSONALE PE CARE LE MENTIN SAU ANULEAZA ,DUPA BUNUL PLAC!SI NU MA LAS PANA CE NU VOR FI DESCOPERITI SI AMENDATI USTURATOR,CACI NICI POLITIA NU-SI PERMITE ASA CEVA…!CITESC DESPRE UNA…RUXANDRA GHEORGHE”MARE” MANAGER AL SITE-ULUI ….BIATA DE EA VREA SA RAMANA IN ANONIMAT, DUPA CE STOCHEAZA FRAIERILOR DATELE PERSONALE…???!!STATI PUTIN CA VA DEZVAT…TREBUIE SA PLATITI SI AMENZI NU DOAR INCASATI DE LA FRAIERI,TAXE…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.