La ce sa fii atent atunci cand iti cumperi ochelarii de soare pentru copii

Vara ai nevoie neaparat sa iti protejezii ochii de soare, cu atat mai mult sa-i protejezi pe cei a-i micutului tau. Cei de la ki et la au o gama variata de ochelari de soare pentru cei mici, iar optismart.ro iti pun la dispozitie modele de ochelari ki et la pentru copilasi cu varsta cuprinsa intre 1 si 9 ani.

foto ochelari de soare pentru copii
ochelari de soare pentru copii

Caldura si soarele puternic, mai ales din timpul dupa-amiezii, ne poate provoca mari batai de cap, mai ales ca e vara si soarele straluceste puternic.
Un accesoriu de nelipsit din aceasta perioada este reprezentat de ochelari de soare ki et la.

Pe langa faptul ca ochelarii de soare iti pot schimba intregul look intr-o secunda, ei sunt si un mare ajutor pentru ochi. Mai ales daca esti genul de persoana care suporta foarte greu lumina puternica.
Chiar daca noi adultii suntem mereu in cautarea ochelarilor de soare perfecti, nu trebuie sa uitam si de cei mici.

Importanta ochelarilor de soare pentru copii
Este important de mentionat ca ochelarii de soare nu sunt doar un accesoriu care ne poate schimba look-ul, ci ei au un rol mult mai mare – acela de a proteja ochii de razele puternice ale soarelui si de lumina UV – care in cazul expunerilor prelungite pot dezvolta anumite afectiuni. Prin urmare, si cei mici trebuie sa beneficieze de protectia lor sporita.

La ce sa fii atent atunci cand cumperi ochelarii de soare

· Calitatea ramei
Indiferent ca vorbim despre o pereche de ochelari de soare pentru adulti sau pentru copilasi, trebuie sa avem in vedere un model cu o rama cat mai rezistenta.

· Calitatea lentilelor
Lentilele sunt, in cele mai multe cazuri, cele care cedeaza primele. Cu totii avem cel putin o pereche de ochelari de soare cu lentilele zgariate. Prin urmare, este important sa ne asiguram ca lentilele vor rezista o perioada cat mai lunga de timp. In cazul celor mici, trebuie sa ne informam si despre modul in care vor reactiona acesta in cazul spargerii – astfel incat sa il protejam pe cel mic de un posibil accident.

Ai grija de ochii copilului tau cu o pereche de ochelari de soare pentru cei mici!

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

2 thoughts on “La ce sa fii atent atunci cand iti cumperi ochelarii de soare pentru copii”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.