OnePlus 9 premiul concursului foto cu subiect Soarele

Brandul global de tehnologie OnePlus îi invită pe românii pasionați de fotografie să participe la un concurs foto care are ca tematică soarele, care va avea loc exclusiv pe pagina de Instagram OnePlus România, în următoarele 2 săptămâni.

concurs foto soare premiu smartphone oneplus 9
Fanii OnePlus din România pot câștiga telefoane OnePlus 9 printr-un concurs de fotografie care are ca subiect soarele

Concursul debutează pe 23 iunie și își propune să identifice cele mai bune fotografii care au ca element central soarele, realizate cu un smartphone, și să îi premieze cu smartphone-uri OnePlus 9 și cu rucsacuri OnePlus pe românii care se înscriu cu cele mai spectaculoase și apreciate imagini.

În prima fază, în intervalul 23 -28 iunie, utilizatorii trebuie să posteze pe propriul profil o fotografie cu tematica concursului, însoțită de #oneplus_soarele și @oneplus_romania, apoi să lase un comentariu la postarea de concurs prin care confirmă că s-au înscris în competiție.

La concurs poate participa orice persoană de peste 18 ani cu domiciliul stabil în România, care realizează cu un smartphone fotografia înscrisă.

ishoot.ro

Juriul va selecta 10 poze care vor intra în faza 2-a a concursului. Cea de-a doua fază va avea loc în perioada 2-7 iulie și va consta în sesiunea de votare la care va participa publicul larg, în urma căreia vor fi desemnați 2 mari câștigători care vor primi dispozitive OnePlus 9, precum și pe ceilalți 8 câștigători care vor primi rucsacuri cu branding OnePlus.

Între 8 și 10 iulie, cei 10 câștigători vor fi anunțați pe contul de Instagram OnePlus România. Regulamentul complet este disponibil aici: https://cutt.ly/Zn3baiu

Seria OnePlus 9 oferă o experiență de vârf a camerei cu sistemul Hasselblad Camera for Mobile, display-uri de ultimă generație cu rată de reîmprospătare ridicată și tehnologie de încărcare super-rapidă wireless care performează mai bine decât unele soluții de încărcare prin cablu ale concurenților.

Citește și: 4 accesorii pentru vlogging cu un smartphone

Modelul OnePlus 9 dispune de un display de 120 Hz, platforma mobilă Qualcomm® Snapdragon™ 888, conectivitate 5G, Warp Charge 65T, precum și Hasselblad Camera for Mobile.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

One thought on “OnePlus 9 premiul concursului foto cu subiect Soarele”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.