De ce este avantajos un proiect casa cu mansarda

In ziua de azi nu exista limite in ceea ce priveste arhitectura si proiectul unei case, iar echipa eproiectedecase.ro stie acest lucru cel mai bine.

poza casa cu mansarda proiecte casa
proiect casa cu mansarda

Portofoliul acestor experti consta in proiecte case cu mansarda, case mici, vile sau case pe doua sau mai multe nivele.

De ce multi aleg casele cu mansarda?

Beneficiile acesteia sunt evidente:

1. Primul lucru de care se va bucura un proiect casa cu mansarda este izolarea suplimentara.
Studiile demonstreaza faptul ca umiditatea si frigul din casa patrund prin gurile de aer din acoperis. Prin urmare, o casa care are si o mansarda va reusi sa sigileze fiecare fisura si implicit sa imbunatateasca conditiile termice ale casei.

2. Cu o casa cu mansarda vei avea parte de mai mult spatiu.
Construind o mansarda deasupra casei tale, vei putea sa folosesti spatiul pentru depozitarea lucrurilor sezoniere sau chiar sa locuiesti in ea. Foarte multe proiecte de casa cu mansarda sunt construite in ideea de a folosi spatiul superior pentru camere suplimentare sau zona de joaca pentru copii.

3. Prin designul unei case cu mansarda, vei conferi un plus de valoare in estetica casei si o vei transforma intr-o locuinta cocheta.
Amenajata intr-un stil cosy, mansarda poate fi locul ideal unde sa iti petreci zilele ploioase si friguroase, alaturi de intreaga familie.

4. O casa cu mansarda este mai ieftina de construit in detrimentul casei cu etaj.
Practic vorbind, mansarda joaca rolul unui etaj, dar si al unui pod in acelasi timp. Vei economisi considerabil materialele de constructie, iar timpul de executare se va reduce si el.

5. De asemenea, trebuie mentionat ca mansarda este un bun izolator fonic.
Actionand ca o bariera impotriva ploii, ghetii sau grindinei, mansarda te poate proteja de zgomotul cauzat de intemperiile de afara. Totodata, casele construite pe structura parter + mansarda sunt mai rezistente la eventualele cutremure si din aceasta cauza iti aduc un plus de siguranta.

Multitudinea de proiecte case mansarda recomandate de eproiectedecase.ro iti vor oferi sansa sa alegi ce iti place si ce ti se potriveste tie si familiei tale. Alege sa iti construiesti o casa cu mansarda si profita de beneficiile acesteia.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.