Sony lanseaza noile camere foto Cyber-shot super zoom

Sony lansează noile camere foto Cyber-shot “super zoom” HX20V, WX100 şi W690 ce includ noile obiective AA.

sony cybershot
w690
HX20V
HX20V

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uneori fotografiile reuşite nu necesită neapărat o cameră foto voluminoasă. Cu noile camere compacte Sony Cyber-shot™ utilizatorii pot fotografia mai departe şi pot surprinde mai multe detalii, datorită zoom-ului optic performant.

Imagini mai clare cu zoom optic mare

sony wx100
WX100

Noile obiective AA (Advanced Aspherical) ale camerelor foto Cyber-shot™ HX20, WX100 şi W690 permit extinderea distanţei de zoom într-o carcasă compactă Construcţia obiectivului include încă o lentilă foarte subţire care măreşte distanţa de zoom fără a afecta calitatea imaginii sau performanţa optică. Astfel, WX100 este dotat cu zoom optic 10X, în condiţiile în care are o grosime de numai 17,5 mm.

Tehnologia Pixel Super Resolution (exceptând W690 şi H90) dublează zoom-ul optic fără a afecta calitatea imaginii sau rezoluţia. Astfel, cu HX200V utilizatorii pot obţine fotografii în care efectul imaginii “tremurate” dispare, cu ajutorul tehnologiei 60X Clear Image.

Alături de performanţa zoom-ului, noile camere sunt dotate cu funcţia Optical SteadyShot care oferă o stabilitate imaginii atât în cazul fotografiilor, cât şi în cazul înregistrărilor video. Noul giroscop şi procesorul optimizat de imagine compensează “tremuratului” imaginii pentru fiecare captură. Astfel, utilizatorii vor obţine fotografii şi clipuri video clare, chiar şi la distanţe focale mari, situaţia în care apărea tremuratul imaginii.

Funcţii care extind opţiunile de fotografie

Tehnologia Extra High Sensitivity*2 (exceptând W690, H90) oferă mai multe posibilităţi de fotografie, în special în condiţii de iluminare slabă. Sensibilitatea ISO ajunge până la 12800, ceea ce permite fotografierea fără flash în mai multe medii. Senzorul Exmor R™ CMOS şi procesorul BIONZ reduc nivelul zgomotului de imagine, comparativ cu modelele anterioare Cyber-shot™*3. Diferenţa se va observa în fotografiile mai clare în condiţii de lumină scăzută, precum fotografia de interior.

Opţiunile de fotografiere spontană se extind cu ajutorul autofocusului în mai puţin de 0,13 secunde pe timp de zi (exceptând W690, H90 şi TX20). Performanţa AF a fost îmbunătăţită semnificativ la 0,20 secunde în condiţii de iluminare slabă (pentru WX100 la 3EV; viteza AF depinde de model şi condiţiile de fotografiere).

Modul Superior Auto (exceptând W690, H90) facilitează obţinerea rezultatelor profesionale în orice situaţie. Detectând condiţiile de mediu ambiant, CyberShot™ ajustează automat expunerea şi celelalte setări pentru a realiza imagini dinamice cu nivel de zgomot scăzut.

DSC-HX20V

Modelul de top din noua serie CyberShot este dotat cu obiectiv AA şi funcţii avansate de fotografiere. Camera dispune de o carcasă ultraportabilă cu un design elegant,. Senzorul Exmor R™ CMOS de 18,2 megapixeli este echipat cu cel mai nou procesor BIONZ, ce asigură imagini cu zgomotde imagine redus, chiar şi în condiţii de iluminare scăzută. Prin procesarea fiecărei zone a imaginii pentru a atinge echilibrul între zgomot şi detalii, tehnologia avansată de reducere a zgomotului obţine o imagine cu aspect natural. HX20V este ideală pentru fotografii dinamice, portrete şi cadre apropiate, datorită răspunsului la fotografierea rapidă şi autofocusului rapid (0,13 secunde pe timp de zi şi 0,21 secunde în condiţii slabe de iluminare la 3 EV).

Alte caracteristici ale HX20V includ zoom optic 20X, înregistrare video AVCHD Full HD 50p, efecte artistice de fotografie, fotografiere 3D şi GPS. Funcţiile manuale avansate oferă o serie extinsă de posibilităţi pentru a obţine imagini şi clipuri video diverse.
De asemenea, Cyber-shot™ HX10V reprezintă o opţiune mai accesibilă ca preţ, având rezoluţie de 18,2 megapixeli şi zoom 16X.

DSC-WX100

Cu doar 17,5 mm grosime, Cyber-shot™ WX100 este cea mai mică şi uşoară cameră*1 din lume care oferă zoom optic 10X. Este un partener ideal în călătorii, dispunând de o serie întreagă de posibilităţi de fotografiere, de la cadre cu unghi larg până la cadre apropiate detaliate.

DSC-HX200V

sony cyber shot
HX200V

Având un zoom optic 30X şi funcţii manuale similare DSLR-urilor, uşor de folosit, HX200V oferă performanţa DSLR-urilor şi portabilitatea compactelor. Deţine cele mai noi tehnologii Cyber-shot™,precum înregistrarea video Full HD 50p, modul Superior Auto, autofocus rapid, Picture Effect, fotografiere 3D şi AF rapid (0,13 secunde pe timp de zi şi 0,21 secunde în condiţii slabe de iluminare la 3 EV).

DSC-TX20

sony cybershot
TX20

TX20 este un aparat foarte subţire, cu un design elegant şi este accesoriul perfect pentru orice zi. Este rezistent la apă (5 m), praf, îngheţ şi căderi de la 1,5 m.

DSC-W690

aparat foto compact
gama W690

Subţire şi uşor de folosit, W690 este echipat cu zoom optic 10X, iar tehnologia “Enhanced Optical SteadyShot” oferă stabilitate imaginii atât în cazul fotografiilor, cât şi în cazul clipurilor video. Funcţia “360 Sweep Panorama” permite captura imaginilor panoramice cu un singur click, iar iAUTO ajustează setările camerei pentru obţinerea unor rezultate optime.

DSC-H90

digital compact
H90

Având zoom optic 16X şi unghi de 24 mm, Cyber-shot™ H90 acoperă o gamă largă de posibilităţi de fotografiere, de la peisaje la cadre apropiate. Opţiunile sunt nenumărate datorită funcţiilor Optical SteadyShot, iAUTO, 360 Sweep Panorama sau Picture Effect.

Arata acest articol si prietenilor tai!Sharing is carring!Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.