Sony lanseaza un update al SDK-ului pentru controlul de la distanta al camerelor foto

Sony a lansat un update al SDK-ului (Software Development Kit) său pentru controlul de la distanță al camerelor foto, adăugând compatibilitatea cu noua cameră Alpha 7 IV și funcționalități cheie de pentru a-i ajuta pe parteneri să dezvolte aplicații personalizate ce utilizează performanța de top a camerelor Sony.

sdk sony Alpha 7 IV control distanta mirrorless
Sony Alpha 7 IV

•Compatibilitate cu noua cameră Alpha 7 IV
•O nouă notificare „Captură imagine statică realizată[i],[ii]”
•Noua funcționalitate de „Presetare Focalizare și Zoom’i pentru a stoca și încărca pozițiile de focalizare/zoom
•Noul modii de „Transfer de conținut” de la distanță
•„Viteza de Zoom” – viteză mare și suporti iii variabil, | Posibilitatea de a schimba viteza de zoom de la distanță
•Funcționalitate de „Blocare a controalelor hardware de pe cameră” pentru maximizarea eficienței aplicațiilori,iv de fotografiere

Yasuo Baba, Director, Digital Imaging, Sony Europe BV a declarat: „Extinderea ofertelor noastre B2B este o parte fundamentală a viziunii Sony pe termen lung în ceea ce privește piața imagisticii și, încă de la lansarea SDK-ului nostru original pentru controlul de la distanță al camerelor foto am colaborat cu niște clienți incredibili pentru proiectarea unor aplicații fascinante dedicate imagisticii. Suntem dedicați evoluției pe termen lung a acestui SDK și vom continua să adăugăm funcționalități bazate pe feedback-ul clienților noștri”.

cel.ro

Versiunea 1.05 a SDK-ului pentru controlul de la distanță al camerelor foto, este disponibilă pentru descărcare gratuită începând de astăzi și oferă noi funcții care sunt deosebit de importante în domeniul comerțului electronic, al sistemelor de camere radar și creării de conținut. O nouă notificare numită „Captură imagine statică realizată” oferă o eficiență mai mare în situații de fotografiere continuă, iar noua capacitate adăugată de „Presetare Focalizare și Zoom ”iii este o caracteristică ce a fost solicitată de mulți utilizatori.

Citește și: Sony ZV-1 poate functiona ca webcam fara ajutorul programelor suplimantare

Un nou mod de „Transfer de conținut” de la distanță înseamnă că echipamentul poate rămâne în poziția sa inițială, în vreme ce rezultatele sunt analizate în timp real, aspect care contribuie la un flux de lucru eficient. Mai mult, modul nou adăugat numit „Viteza de Zoom” este capabil să schimbe viteza de realizare a zoom-ului de la distanță și oferă condițiile necesare pentru o captareiii mai rapidă a subiectului. Pentru a reduce la minimum posibilitatea de funcționare eronată, dezvoltatorii pot dezactiva tastele folosite pentru gestionarea hardware-ului direct de pe cameră prin funcția „Lock Operation Parts”.iv

Camere compatibile

Sony este lider de piață în ceea ce privește camerele mirrorless full-frame (35mm), echipamentele companiei fiind renumite pentru viteză, calitatea imaginii, rezoluție compactă, dar și pentru gama largă de obiective.

SDK-ul pentru controlul de la distanță al camerei poate fi utilizat pentru a controla mai multe camere din gama Sony, iar lista completă de camere compatibile este disponibilă aici.

Toate acestea beneficiază de renumiții senzori de imagine CMOS Exmor R™ și Exmor RS™ de la Sony, care oferă rezoluții de la 12 la 61 MP, de motoarele de procesare a imaginii BIONZTM de la Sony și pot fi folosite cu peste 60 de obiective cu montură E.

Despre camera SDK-ul pentru controlul de la distanță al camerei

SDK-ul pentru controlul de la distanță al camerei le permite utilizatorilor să controleze camerele Sony de la distanță, de pe un computer, de la schimbarea setărilor camerei, la eliberarea declanșatorului de la distanță și monitorizare cu vizualizare în timp real. Cu acest SDK, dezvoltatorii de software pot proiecta aplicații personalizate adaptate cerințelor de business, integrand echipamente profesionale Sony pentru sisteme radar și sisteme de drone cu dimensiuni reduse, precum și alte funcții utile în domeniul medical, educațional, guvernamental sau al comerțului electronic.

Detalii suplimentare pot fi găsite aici: www.sony.eu/businesssolutions.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

[i] Compatibil cu ILCE-7M4.

[ii] Compatibil cu DSC-RX0M2. Vă rugăm să actualizați la cea mai recentă versiune software.

i[ii] Doar cu obiectivele cu zoom motorizat (Power Zoom). Zoom-ul efectiv depinde de specificațiile fiecărui model de obiectiv.

iv Este necesară realizarea de setări și ajustări ale camerei

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.