T-Festival 2015 – Bucuresti, Romexpo

În weekendul 9-10 mai 2015 spaţiul expoziţional Romexpo din Bucureşti a găzduit şi T-Festival. Conform oragnizatorilor, Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) şi Uniunea Internațională a Transportatorilor Rutieri (IRU), “T-Festival este cel mai mare festival din Europa de Sud-Est dedicat camioanelor, motocicletelor și muzicii rock”.

camioane t-festival 2015
T-Festival 2015

Astfel la Romexpo au fost prezente câteva zeci de camioane şi de motociclete; pe unele fi le prezint şi eu în continuare.

De fapt, eu am mers la Otaku Festival, desfăşurat vizavi de Romexpo, dar am prins şi parada participanţilor la T-Festival – la plecare spre centrul Bucureştiului (filmare 4K cu Panasonic FZ1000):

şi la întoarcere, la Romexpo:

Vezi şi imagini de la prima paradă, desfăşurată pe 26 aprilie 2015

Aşa că într-o pauză de Otaku am dat o scurta tură pe la Romexpo, unde am realizat pozele prezentate aici.

camion renault romexpo
Renault
camion mercede unimog
Mercedes Unimog

In treaăt l-am văzut şi pe Jumy (Iulian) cu maşina lui pregătită pentru drift-uri:

t-festival bucuresti
camion – Iulian (Jumy)

motociclete t-festival
motociclete T-Festival

Alt motiv să vă cumpăraţi un chopper:

chopper somn
chopper

Trofeul de ”Cel mai frumos camion” și premiul cel mare de 3.000 euro și produse și servicii în valoare de 2.000 euro a fost câștigat de Ioan Nagl de la firma OST Transport, care s-a înscris în competiție cu un cap tractor Scania R 500 decorat cu elemente inspirate din filmul Iron Man.

Scania R 500 iron man
Scania R 500

Locul al doilea a fost ocupat de camionul DAF XF al firmei Larimixspeed, posesor fiind Mihai Ștefan, care a primit produse și servicii în valoare de 1.500 euro, în timp ce camionul Freigthliner Coronado deținut de Ion Stancu de la firma Standard Industry s-a clasat pe a treia poziție și a primit produse și servicii de 1.000 euro.

camion daf xf alb
DAF XF

Freigthliner Coronado bucuresti
Freigthliner Coronado

Premiul de popularitate din partea publicului, constând în produse și servicii de 500 euro, a revenit lui Mihai Tomescu, posesorul unui camion Peterbilt.

Peterbilt bucuresti
Peterbilt

Alte poze de la T-Festival 2015, sunt la Galeria Foto

Arata acest articol si prietenilor tai!Sharing is carring!Share on Facebook8Share on Google+3Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *