T-Festival 2015 – Bucuresti, Romexpo

În weekendul 9-10 mai 2015 spaţiul expoziţional Romexpo din Bucureşti a găzduit şi T-Festival. Conform oragnizatorilor, Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) şi Uniunea Internațională a Transportatorilor Rutieri (IRU), “T-Festival este cel mai mare festival din Europa de Sud-Est dedicat camioanelor, motocicletelor și muzicii rock”.

camioane t-festival 2015
T-Festival 2015

Astfel la Romexpo au fost prezente câteva zeci de camioane şi de motociclete; pe unele fi le prezint şi eu în continuare.

De fapt, eu am mers la Otaku Festival, desfăşurat vizavi de Romexpo, dar am prins şi parada participanţilor la T-Festival – la plecare spre centrul Bucureştiului (filmare 4K cu Panasonic FZ1000):

şi la întoarcere, la Romexpo:

Vezi şi imagini de la prima paradă, desfăşurată pe 26 aprilie 2015

Aşa că într-o pauză de Otaku am dat o scurta tură pe la Romexpo, unde am realizat pozele prezentate aici.

camion renault romexpo
Renault
camion mercede unimog
Mercedes Unimog

In treaăt l-am văzut şi pe Jumy (Iulian) cu maşina lui pregătită pentru drift-uri:

t-festival bucuresti
camion – Iulian (Jumy)

motociclete t-festival
motociclete T-Festival

Alt motiv să vă cumpăraţi un chopper:

chopper somn
chopper

Trofeul de ”Cel mai frumos camion” și premiul cel mare de 3.000 euro și produse și servicii în valoare de 2.000 euro a fost câștigat de Ioan Nagl de la firma OST Transport, care s-a înscris în competiție cu un cap tractor Scania R 500 decorat cu elemente inspirate din filmul Iron Man.

Scania R 500 iron man
Scania R 500

Locul al doilea a fost ocupat de camionul DAF XF al firmei Larimixspeed, posesor fiind Mihai Ștefan, care a primit produse și servicii în valoare de 1.500 euro, în timp ce camionul Freigthliner Coronado deținut de Ion Stancu de la firma Standard Industry s-a clasat pe a treia poziție și a primit produse și servicii de 1.000 euro.

camion daf xf alb
DAF XF

flanco.ro/

Freigthliner Coronado bucuresti
Freigthliner Coronado

Premiul de popularitate din partea publicului, constând în produse și servicii de 500 euro, a revenit lui Mihai Tomescu, posesorul unui camion Peterbilt.

Peterbilt bucuresti
Peterbilt

Alte poze de la T-Festival 2015, sunt la Galeria Foto

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.