1 aprilie – farse pentru pasionatii de fotografie

Ca în fiecare an, 1 Aprilie – Ziua Păcălelior a fost “sărbătorită” şi de cei pasionaţi de fotografie. Vă propun o recapitulare a celor mai interesante farse găsite pe internet şi voi începe cu “ştirea” celor de la SonyAlphaRumors.com care ne prezintă viitorul mirrorless Sony A9 compatibil 100% cu obiectivele Canon EF, dotat cu un senzor de 52.4MP, capabil să înregistreze video 6K, având nu mai puţin de 525 puncte de focus!

pacaleala 1 aprilie sony a9 mirrorless canon ef
Sony A9 montura Canon EF

Ca să rămânem în zona Sony, de la Jared Polin aflăm că Nikon se va uni cu Sony, formând Nikony sau Nick Kony, iar în Asia se va numi Nee Kony!

Cei de la DPReview au publicat un “review” pentru frigiderul Samsung Family Hub 2.0 dotat cu un ecran LED de 21.5 inch cu rezolutie 1080p, conexiune internet, dar si o camera foto cu ajutorul căreia puteți afla conținutul frigiderului de oriunde v-ați afla în lume, având conexiune la internet.

farsa 1 aprilie Samsung Family Hub 2.0
Samsung Family Hub 2.0

RØDE Microphones a anunțat că au o noua categorie de microfoane: Cuisine Condenser Microphone, iar primul produs din această serie se numește FoodMic Pro! Acesta are “High-Fibre Pass Filter, 48v Phondue Power, and Variable Gastronomic Pick-up Patterns” 🙂

microfon 1 aprilie rode Cuisine Condenser Microphone
Rode Cuisine Condenser Microphone

1 aprilie gluma microfon rode Cuisine Condenser Microphone
microfon Rode Cuisine Condenser Microphone

Iată și un video de prezentare:

Introducing the RØDE FoodMic Pro – Cuisine Condenser Microphone from RØDE Microphones on Vimeo.

Vă recomand să citiţi: Cite cuvinte contine o fotografie?

În România, de 1 aprilie, o farsă interesantă au realizat producătorii de smartphone-uri Allview. Aceștia au anunțat că au realizat gadgetul wireless Cat Detector, cu ajutorul căruia vei afla când o pisică se află în apropiere.

gluma 1 aprilie allview senzor cat detector
Cat Detector

farsa gluma 1 aprilie Allview cat detector
Allview Cat Detector

Nici posesorii de câini nu au fost uitați, ei pot cumpăra pentru patrupedul lor un ceas Allwatch. De fiecare dată când senzorul de pisici detectează un patruped mieunător, câinele tău va primi o notificare pe ceas! 🙂

f64.ro

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.