B-Fit in the Street Bucuresti 2017 – SkyDance cu Molecole Show

Sky Dance – Molecole Show, spectacolul nocturn prezentat în premieră în România, a încheiat seara de duminică, 2 iulie 2017.

poze B-Fit in the Street Bucuresti 2017 SkyDance  Molecole Show
B-Fit in the Street Bucuresti 2017 – SkyDance cu Molecole Show

Povestea de iubire a celor doi acrobați, care se înalță cu un mănunchi de baloane luminoase, pe acorduri muzicale, a uimit publicul prezent la B-Fit in the Street Bucuresti în Piața Universității.

fotografii teatru de strada B-Fit in the Street Bucuresti 2017 SkyDance Molecole Show
SkyDance Molecole Show

Cu puțin timp înainte de furtună, cei de la SkyDance au reușit să prezinte povestea de iubire a celor doi acrobați, care se înalță cu un mănunchi de baloane luminoase, pe acorduri muzicale în Piața Universității la Festivalul Internațional de Teatru de Stradă Bucuresti B-Fit in the Street! 2017.

poze foto B-Fit in the Street Bucuresti 2017 SkyDance Molecole Show #bfit2017 #teatrudestrada
SkyDance Molecole Show – #bfit2017 #teatrudestrada

Adrenalina și romantismul s-au împletit într-un număr care a combinat grația mișcărilor de dans și emoția zborului la zeci de metri deasupra publicului.

poze fotografii B-Fit in the Street Bucuresti 2017 SkyDance Molecole Show #bfit2017 #teatrudestrada
SkyDance Molecole Show – #bfit2017

Fragmente video de la Molecole Show:

Alte poze de la spectacolul prezentat de SkyDance la Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă Bucureşti-B-Fit in the Street 2017 pot fi văzute la Galeria Foto

Vă recomand să citiți: SONICS show OSA la B-Fit in the Street! 2017

Toată luna iulie, în weekend, Bucureștiul va găzdui spectacolele B-Fit in the Street, organizat de Arcub. Spectacolele românești Parizianca și Flamestorm, anulate în primul weekend de festival din cauza condițiilor meteo nefavorabile au fost reprogramate. Reprezentația Teatrului Masca, Parizianca a fost reprogramată pe 9 iulie, în Parcul Krețulescu (între orele 19:00 și 20:00). Spectacolul trupei Flamestorm a fost reprogramat în al treilea weekend de festival, pe 15 iulie, în Piața Universității, unde vor avea loc două reprezentații: 21.40-22.00, 22.15-22.35.

Programul B-Fit in the Street! 2017 poate fi citit pe acest site

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.