Camere video Sony Handycam rezistente la apa

Modelul Handycam GW55VE dispune de cea mai avansată tehnologie pentru a obţine înregistrări video Full HD sau fotografii clare în orice situaţie. Calitatea imaginii este asigurată de senzorul Exmor R™ CMOS, cu ajutorul căruia utilizatorul obţine fotografii sau înregistrări video bogate în detalii, chiar şi în condiţii slabe de iluminare.

sony handycam
Sony GW55VE

Potrivită în zilele de recreere la piscină, alături de familie sau prieteni, noua cameră foto Handycam® GW55VE poate fi folosită în apă la o adâncime de până la 5m*. Este de asemenea rezistentă la praf** şi căderi de la o înălţime de până la 1,5m***, astfel că eventualele ploi sau momentele de neatenţie în care utilizatorul poate scăpa aparatul din mână nu mai reprezintă o problemă.

camera video rezistenta
Sony GW55

Camera este dotată cu obiectiv G, care poate capta imagini diverse, de la scene ample până la cadre foarte apropiate. Zoom-ul optic 10x poate fi extins până la 17x, iar tehnologia By Pixel Super Resolution asigură claritatea detaliilor în fotografiile cu zoom.

O altă caracteristică a aparatului este tehnologia Optical SteadyShot care, prin modul “Active”, compensează efectul “tremuratului”, în cazul înregistrării video în mişcare sau cu zoom.

Noua funcţie “Intelligent Sweep Panorama” permite captura celor mai ample imagini doar prin apăsarea butonului declanşator şi mişcarea aparatului în direcţia de fotografiere. În timpul mişcării aparatului, cu ajutorul funcţiei de detectare a feţelor şi mişcării, persoanele şi obiectele sunt reproduse în mod natural.

O altă funcţie nouă a modelului Handycam® este “Self Portrait Timer”, care asigură încadrarea şi focalizarea corectă a portretelor, datorită tehnologiei “Face Detection”.

Ecran tactil LCD Xtra Fine de 7,5 cm care poate fi folosit şi în apă.

Explicatii asterix-uri:

*Echivalentul JIS/IEC International Protection Rating 8 (IPX8): modelul Handycam poate fi menţinut în apă la o adâncime de 5 metri pentru 60 minute. Conform cu standardele de testare Sony.
** Echivalentul JIS/IEC International Protection Rating 5 (IP5X). Conform cu standardele de testare Sony.
*** Îndeplineşte standardul MIL-STD 810F Method 516.5-Shock. Produsul a trecut testul căderii de la o înălţime de 1,5 m pe o suprafaţă groasă de 5 cm (ecranul închis şi îndreptat către utilizator)

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.