Canon lansează PowerShot SX500 IS şi PowerShot SX160 IS

In afara de Nikon si Canon lanseaza noi modele de aparate foto digitale superzoom, respectiv PowerShot SX500 IS și PowerShot SX160 IS.

superzoom
PowerShot SX500 IS si PowerShot SX160 IS

Ideal pentru a te apropia cât mai mult de acțiune, SX500 IS PowerShot este cel mai mic aparat foto din lume cu zoom optic 30x, oferind flexibilitatea de a surprinde subiecții de la distanță, aparatul remarcându-se printr-un corp elegant și compact.

aparat foto compact zoom
Canon SX500 IS

Pentru familiile care doresc un aparat de fotografiat de care se poate bucura oricine, PowerShot SX160 IS dispune de un zoom optic 16x într-un corp compact, astfel încât momentele memorabile pot fi capturate indiferent de distanța dintre fotograf și acțiune.

xompact zoom 16x
PowerShot SX160 IS

Începând cu amatorii care folosesc în premieră un aparat foto, până la familiile care își doresc să surprindă fiecare moment în imagini, PowerShot SX500 IS și PowerShot SX160 IS simplifică fotografierea dar și filmarea la calitate HD. Ambele modele îmbină o serie de caracteristici rapid și ușor de utilizat cu tehnologiile recunoscute de imagistică de la Canon, iar rezultatul poartă semnătura calității desăvârșite a imaginii. Datorită stabilizatorului optic de imagine susținut de tehnologia Intelligent IS, fotografiile vor fi mai clare și detaliate, indiferent de mediul în care sunt surprinse imaginile, în timp ce Smart Auto detectează scenariul de fotografiere și reglează automat setările la modul cel mai potrivit pentru poză. Cu o gamă diversificată de Filtre Creative, utilizatorii pot adăuga pe loc efecte imaginilor statice, dar şi clipurilor video, iar utilizatorii pot da frâu liber imaginației și astfel au posibilitatea de a obține imagini unice de fiecare dată.

Zoom-ul puternic în ambalaje mici

De la înregistrarea video a vacanțelor petrecute împreună cu familia, până la surprinderea unei zile speciale din viața utilizatorului, ambele noi modele din gama PowerShot beneficiază de un sistem optic evoluat, care simplifică modul de capturare al fiecărui moment, chiar și atunci când distanța până la subiectul dorit este mare.

PowerShot SX500 IS este opțiunea ideală pentru utilizatorii care caută soluții complexe în ambalaje compacte. Vasta experiență Canon în proiectarea obiectivelor își spune cuvântul, iar aparatul dispune de un obiectiv superangular nou-dezvoltat de 24mm, capabil de zoom optic 30x, dar în același timp este suficient de mic pentru a păstra proporțiile unui aparat care poate fi mereu la purtător. PowerShot SX160 IS este un superzoom accesibil, ușor de utilizat, dotat cu un obiectiv versatil, creat special pentru acest model. Cu un format superangular de 28mm și zoom optic 16 x, acest nou obiectiv oferă flexibilitatea de a fotografia totul, de la fotografii de grup la petreceri aniversare pentru copii, la prim-plan-uri ale animalelor de la zoo, surprinse bineînțeles de la distanță.

Pentru apropierea și mai mult a subiectului, tehnologia Canon ZoomPlus extinde digital raza de acțiune a obiectivelor pentru amândouă modelele, zoom-ul avansând la 60x pentru PowerShot SX500 IS și până la 32x pentru PowerShot SX160 IS. În cazul modelului PowerShot SX500 IS, Zoom Framing Assist este disponibil pentru susținerea fotografierii la zoom maxim și permite funcția zoom-out printr-o singură apăsare de buton, pentru ca fotograful să poată relocaliza subiectul și apoi să apropie din nou imaginea înainte de declanșarea pozei.

Pentru fotografii clare și stabile în întreaga gamă de zoom, ambele camere sunt dotate cu noile stabilizatoare optice de imagine Canon și cu tehnologia Intelligent IS. Intelligent IS selectează automat modul corect al stabilizatorului de imagine dintre șapte setări diferite, pentru a se potrivi cu subiectul și cu scenariul de fotografiere – deci indiferent dacă utilizatorul capturează un prim-plan al chipului unui copil sau înregistrează unui film în mișcare la zoom maxim, ambele camere vor fi livra rezultate clare.

Camerele PowerShot SX500 IS şi PowerShot SX160 IS sunt dotate cu tehnologii de imagine care asigură capturarea fotografiilor în detalii clare. Ambele modele beneficiază de un senzor de 16 Megapixeli care surprinde culorile vii şi cele mai mici amănunte, iar rezultatul îl constituie imagini care surprind familia şi prietenii. Procesorul de imagine al Canon, DIGIC 4, conferă rapiditate în realizarea fotografiilor şi detalii reale, chiar daca acestea sunt realizate în condiţii grele de iluminare precum apusul sau în cazul peisajelor luminoase şi înzăpezite din perioada sărbătorilor de iarnă.

Cu ajutorul funcţiei Smart Auto dotată cu tehnologia Advanced Subject Detection, PowerShot SX500 IS şi PowerShot SX160 IS sunt potrivite pentru fotografii reuşite, indiferent de subiectul acestora, de la mese în familie, seri la plajă sau zile petrecute în parcurile de distracţii. Această funcţie are capacitatea de a detecta până la 32 de scene diferite pe care le analizează şi, de asemenea, ajustează automat setările camerei pentru a captura în condiții optime cele mai importante momente.

Dacă utilizatorul doreşte să experimenteze şi mai mult, poate opta pentru modul Full Manual Control, care îl ajută să aleagă setările individuale ale camerei, inclusiv diafragma şi viteza obturatorului. Crearea de cadre unice şi distractive este posibilă cu ajutorul funcţiei Creative Filters care transformă instantaneu imaginile şi filmele prin intermediul celor şase efecte disponibile. De asemenea, utilizatorul poate oferi o nouă perspectivă fotografiilor prin efectul fish-eye sau poate crea un cadru retro folosind efectul Toy Camera.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.