CHRONOS ECO: un smartwatch produs de GOCLEVER

GOCLEVER lansează smartwatch-ul CHORONOS ECO, intrând astfel pe piaţa de dispozitive electronice care pot deveni accesorii vestimentare. Având un design minimalist şi o greutate de doar 36 de grame, noul gadget se potriveşte atât cu ţinutele sport, cât şi cu cele mai formale.

smartwatch
GOCLEVER CHRONOS ECO

CHRONOS ECO a fost conceput ca un asistent personal care oferă informaţii de pe smartphone direct pe încheietura utilizatorului. Datorită ecranului Sharp Memory LCD monocrom şi rezistent la zgârieturi, toate informaţiile importante cum ar fi identitatea apelantului sau informaţii despre SMS-urile şi email-urile primite, sunt afişate în mod lizibil.

GOCLEVER CHRONOS ECO
GOCLEVER CHRONOS ECO

Dispozitivul poate fi folosit şi în lumină puternică, dar şi pe întuneric (datorită iluminării). Controlul smartwatch-ului este deosebit de uşor şi se realizează prin intermediul a patru butoane.

butoane smartwatch goclever
butoane

Ceasul este însoţit de un manual de utilizare, de o curea elegantă de culoare neagră şi de un cablu magnetic pentru încărcare. În pofida dimensiunilor reduse, de doar 4.5 x 3.5 x 1.1 cm, CHRONOS ECO are o autonomie de până la 30 de zile.

Noi oportunităţi

GOCLEVER CHRONOS ECO demonstrează cât de util poate fi un smartwatch în viaţa de zi cu zi. Folosirea dispozitivului împreună cu un smartphone (bazat pe sistemul de operare Google Android), oferă utilizatorului o serie nouă de oportunităţi prin intermediul aplicaţiei ce poate fi descărcată din Google Play şi Apple App Store.

Una dintre funcţiile de bază ale ceasului este afişarea notificărilor instant despre apelurile, SMS-urile şi email-urile primite, prin vibrarea discretă a dispozitivului. Astfel utilizatorul va fi informat despre orice eveniment nou, chiar dacă smartphone-ul este comutat în modul de funcţionare silenţios. Folosind aplicaţia dedicată GOCLEVER CHRONOS ECO, există posibilitatea transferării către ceas a tuturor notificărilor venite de la orice aplicaţie de pe smartphone. Datorită interfeţei deosebit de uşor de folosit, fiecare utilizator poate personaliza, din doar câteva mişcări, tipurile de notificări redate de ceas.

GOCLEVER CHRONOS ECO poate fi folosit de asemenea pentru controlul aplicaţiilor de redare a muzicii, o funcţie deosebit de utilă pe durata plimbărilor sau a sesiunilor de antrenament. O altă funcţie remarcabilă este posibilitatea de a controla camera digitală încorporată în smartphone.

Antrenorul personal de la încheietură

Noul smartwatch GOCLEVER poate îndeplini şi rolul de antrenor personal: datorită accelerometrului încorporat, dispozitivul poate urmări activitatea utilizatorului, oferind informaţii importante precum distanţa parcursă, numărul de paşi efectuaţi sau numărul de calorii arse. De asemenea, ceasul poate fi folosit şi pentru monitorizarea utilizatorului în timpul somnului.

Pentru a nu renunţa la el atunci când condiţiile meteo devin mai nefavorabile, GOCLEVER CHRONOS ECO este rezistent la apă până la 5ATM. Astfel, ceasul poate fi folosit şi pentru înot, dar nu şi pentru scufundări acvatice. Datorită tehnologiei „magnetic charging link” a fost redusă dimensiunea ceasului şi s-a eliminat pericolul deteriorării portului folosit pentru încărcarea bateriei.

Noul dispozitiv GOCLEVER poate fi folosit cu orice telefon mobil echipat cu sistem de operare Android (4.4) şi iOS. Comunicarea dintre ceas şi smartphone se realizează prin protocolul Bluetooth BT 4.0. Bateria încorporată de 1100 de mAh asigură o durată de funcţionare de aproximativ 4 săptămâni în modul stand-by şi de aproximativ 3 săptămâni în condiţii de utilizare normală.

GOCLEVER CHRONOS ECO este disponibil în România cu preţuei începând de la 269 lei.

fotostefan

One thought on “CHRONOS ECO: un smartwatch produs de GOCLEVER”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.