Concurs pentru o bursa curs incepatori Scoala de Fotografie

Scoala de Fotografie Freelancer impreuna cu foto-magazin.ro si badorgood.com scoate la concurs doua burse pentru cursul de incepatori care se va desfasura in perioada 13 septembrie – 29 noiembrie 2010, cate una pentru vizitatorii foto-magazin.ro si una pentru badorgood.com.

om harnic
CV

Regulament burse incepatori:
1. Bursa se va acorda in urma unui concus de eseuri, de maxim 1000 de cuvinte in care participantii vor trebui sa expuna relatia lor cu fotografia, aspiratiile lor legate de aceasta arta, planurile de viitor si argumentele pentru care se considera indreptatiti sa primeasca aceasta bursa.
2. Nu exista restrictii de inscriere la acest concurs. Fiind insa vorba despre un curs de incepatori, lipsa de experienta si de dotare fotografica va fi de data asta un argument in plus pentru castigarea bursei.
3. Participantii vor trimite la scoala@freelancer.ro un scurt CV, in care vor mentiona in ce stadiu se afla din punct de vedere fotografic si vor primi prin email confirmarea inscrierii in concurs. Eseurile vor fi postate exclusiv pe www.foto-magazin.ro in acest topic ( pentru a participa la acest concurs, concurentii trebuie sa fie membrii ai Forumului Foto-Magazin.ro )
4. Concursul se va desfasura in perioada 15 iulie – 15 august 2010. Castigatorul va fi anuntat in 25 august pe cele doua site-uri partenere.
5. La acordarea bursei juriul va tine seama de originalitatea mesajului, de intensitatea lui si de argumentele concrete mentionate de fiecare participant.
6. Juriul va fi format din :
– Marian Ilie – editor foto Evenimentul Zilei
– Dragos Cristescu – www.dragoscristescu.ro
– Cristi Preda – sef sectie foto Gazeta Sporturilor
– Calin-Stefan Ragalie – Foto Magazin
– Dan Besliu – fotograf, lector SFF
7. Castigatorul bursei va fi inscris din oficiu la clasa de incepatori a Scolii de Fotografie Freelancer care se va desfasura intre 13 septembrie – 29 noiembrie 2010 in Bucuresti. Bursa nu este transmisibila. Daca din orice motiv castigatorul nu va putea participa la curs el va pierde bursa iar juriul va face in timp util o noua deliberare si va alege alt castigator.

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

2 thoughts on “Concurs pentru o bursa curs incepatori Scoala de Fotografie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.