Carmignac Photojournalism Award 2024: “Asia de Sud-Est”

Pescuitul ilegal și supraexploatarea în Asia de Sud-Est: O privire asupra încălcărilor drepturilor omului și ale mediului, tema concursului international Carmignac Photojournalism Award 2024

Carmignac Photojournalism Award 2024 Asia de Sud-Est concurs fotojurnalism
Carmignac Photojournalism Award 2024: “Asia de Sud-Est”

Ediția a 15-a a premiului, care are loc în 2024, este dedicată Asiei de Sud-Est și încălcărilor drepturilor omului și ale mediului cauzate de pescuitul ilegal și supraexploatarea resurselor piscicole.

poza harta asia sud est
Asia sud-est

Premiul, în valoare de 50.000 Euro, sprijină producția unui reportaj foto investigativ de 9 luni, documentând aceste probleme și consecințele lor. Regulamentul concursului de fotojurnalism poate fi citit pe aceasta pagină

Eligibilitate concurs fotojurnalism

➤Deschis tuturor fotografilor, de toate naționalitățile.
➤Participarea poate fi individuală sau în colaborare. Nu este necesar să aveți o legitimație de presă pentru a participa.

Cerere de înscriere Carmignac Photojournalism Award 2024

Fotografii interesați sunt invitați să își depună candidatura pe site-ul dedicat până la 19 august 2024, ora 23:59 (GMT).

Un juriu format din experți în domeniu și în fotografie contemporană se va reuni la Paris în septembrie 2024 pentru a selecta proiectul câștigător, care se va desfășura din octombrie 2024 până în mai 2025, după care va face obiectul unei expoziții itinerante și al unui site web dedicat.

perfect-tour.ro

Carmignac Photojournalism Award este o inițiativă care sprijină fotografi în domeniul fotojurnalismului, finanțând anual producția unui reportaj foto investigativ despre încălcări ale drepturilor omului și probleme geostrategice din întreaga lume.

Citeste si: 4 sfaturi de top pentru a obtine fotografii HDR de calitate

În fiecare ediție, laureații primesc o bursă de 50.000 de euro pentru a realiza un reportaj de teren de 6 luni, cu sprijinul Fondation Carmignac. Rezultatele sunt prezentate într-o expoziție itinerantă și într-o monografie.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.