Creative Types – Test online distractiv care dezvaluie carui tip creativ apartineti

Adobe a lansat un test online distractiv, în limba engleză, care îi ajută pe cei interesați să afle care este tipul lor creativ. Conform celor de la Adobe, testul online Creative Types este inspirat de testele personale populare, cum ar fi Myers-Briggs și Enneagram.

test online distractiv adobe Creative Types
test online distractiv – tipuri de creativitate

Acest test online distractiv, Creative Types, a fost dezvoltat în parteneriat cu Anyways Creative și Carolyn Gregoire, coautor al Wired to Create: Descoperirea Misterelor minții creative.
Testul online se bazează pe cercetarea psihologică, spune Adobe, iar scopul este să-ți evaluezi obiceiurile și tendințele de bază – lucruri precum modul în care gândești, acționezi și vezi lumea. Este o evaluare care “vă poate ajuta să înțelegeți mai bine cine sunteți din punct de vedere creativ”.

Pentru a face testul online, va trebui să răspundeți la 15 întrebări simple în limba engleză (și adesea abstracte) despre dvs. – există animații între întrebări, dar le puteți sări prin apăsarea linkului din colțul din dreapta jos.
Unele dintre întrebări sunt destul de amuzante, cum ar fi “Ești riglă sau arc?”. Dar răspunsurile pe care le dai vor dezvălui în cele din urmă ce fel de creativitate ai.

intrebare test online creativitate Adobe Creative Types
Adobe Creative Types – test online creativitate
intrebare test online creativitate Adobe Creative Types
intrebare test online creativitate – Adobe Creative Types

books-express.ro

test online creativitate amuzant
intrebare test online Creative Types

Vă recomand să citiți: Test: 25 de fotografii, cate sunt prelucrate cu Photoshop?

Există opt tipuri creative: Artistul (Artist), Gânditorul (Thinker), Aventurierul (Adventurer), Creatorul (Maker), Producătorul (Producer), Visătorul (Dreamerul), Inovatorul (Innovator) și Vizionarul (Visionary).

Adobe Creative Types test online tip creativitate
Creative Types

Desigur, rezultatele nu sunt chiar “alb-negru”, după cum notează Adobe: “Deși există probabil un tip de bază care vă descrie cel mai bine, puteți schimba tipurile în diferite puncte ale vieții și carierei dvs. sau chiar în diferite etape ale procesului creativ. Creativ, ai puțin din toate cele opt Tipuri din tine.”

vanzare terenuri intravilane valea doftanei traisteni prahovaintravilane pret negociabil

Dacă aveți la dispoziție câteva minute și doriți să vă distrați și să aflați care din cele opt tipuri vă descriu cel mai bine, vizitați site-ul Adobe Creative Types și faceți testul online.

Deci, cărui tip creativ aparții tu?

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.