Cum sa alegeti obiectivele Canon EF pentru DSLR-ul vostru

De curind Canon a marcat fabricarea a numai putin a 100 milioane de obiective pentru dslr-uri, iar urmatorul eveniment a fost lansarea unui site care va poate ajuta sa alegeti obiectivul sau obiectivele potrivit(e) pentru dslr-ul vostru in functie de genul de fotografie preferat.

http://explore-lenses.usa.canon.com/
site canon ef

Noul site, intitulat “Canon Camera Lens Types & Details” prezinta diferite categorii de obiective, cum ar fi zoom-uri, obiective macro, etc si trece in revista punctele forte ale fiecarui tip de obiectiv.
Fiecare pagina vine cu o serie de sfaturi generale privind modul de utilizare a fiecarui tip de obiectiv atit pentru fotografie cit si pentru modul video. In afara de aceste sfaturi generale site-ul mai are si citeva filme educative, din seria “EF 101”, care arata citeva exemple practice cum pot fi folosite obiectivele Canon. Si apropo de filme educative, va reamintesc si acest post mai vechi despre subiectul respectiv.

Daca doriti sa aflati si mai multe informatii despre obiectivele Canon, puteti vizita si siteul “Glass First”, care prezinta mai in detaliu obiectivele EF si ne arata diferentele dintre obiectivele fabricate pentru fotografie, cele pentru video, de cinematografie si de televiziune.

site obiective canon ef
site obiective ef canon

Nu in ultimul rind Canon a mai realizat un al treilea site “Bring it”, care incurajeaza utilizatorii sistemului Canon sa prezinte rezultatele foto/video obtinute cu obiectivele EF.

site canon Bring it
Canon Bring it

Cred ca cele trei site-uri sunt o buna sursa de informare despre obiectivele EF pentru dslr-urile Canon, care, probabil, va poate ajuta sa alegeti obiectivul potrivit stilului dvs. de fotografie sau de filmare si nu in ultimul rind sunt o buna sursa de inspiratie.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.