Nikon marcheaza 90 de ani de inovatie cu obiectivele Nikkor

Nikon celebrează 90 de ani de obiective NIKKOR prin introducerea unui nou logo, care comemorează atât moștenirea NIKKOR, cât și acest eveniment special.

nikon obiective nikkor 90 ani inovatie performanta tehnica foto istorie
Nikon aniverseaza 90 de ani de performanta cu obiectivele Nikkor

Noul logo prezintă siluete de obiective care și-au lăsat amprenta în istoria fotografiei, alături de obiective simbolice ale prezentului. În plus, logoul are titlul „A Story în Every Lens” (O poveste în fiecare obiectiv), evidențiind caracteristicile unice și dedicarea atentă oferită fiecărui obiectiv NIKKOR, precum și puterea acestora de a capta momente unice, păstrând istoria și spunând povești care rezonează cu inimile fotografilor.

 Inovatie si Excelenta: Nikon aniverseaza 90 de ani de performanta cu obiectivele Nikkor

poza obiective aparat foto nikon
obiective DSLR Nikon

Obiectivele Nikkor au fost mereu sinonime cu performanță și inovație. De la primele modele lansate acum 90 de ani, până la cele mai recente tehnologii, Nikkor a redefinit standardele în domeniul optic, oferind fotografilor posibilitatea de a captura imagini excepționale, pline de detalii și claritate.

ishoot.ro

Aniversând 90 de ani de inovație și excelență, Nikon și obiectivele sale Nikkor au fost recunoscute pe plan internațional, reușind să câștige încrederea și aprecierea fotografilor profesioniști din întreagă lume. De la portrete la peisaje, obiectivele Nikkor au imortalizat momente speciale și au adus la viață povești unice.

Aniversarea a 90 de ani a obiectivelor NIKKOR de la NIKON: O Perspectivă Profesională

fotografie istoria obiective nikkor nikon 90 ani
Nikkor 90 ani – istoria Nikon

Istoria de 90 de ani a brandului NIKKOR a început în 1932, odată cu înregistrarea mărcii comerciale NIKKOR de către Nikon (pe atunci, Nippon Kogaku K.K.). Un an mai târziu, în 1933, a fost trimis primul transport de obiective pentru fotografiere aeriană Aero-Nikkor.

poza istorie nikon obiective nikkor infografic
Istorie Nikkor Nikon

Compania Nikon este unică prin faptul că este unul dintre puținii producători din lume care își încep procesul de fabricație de la producția de sticlă optică.

istoria obiectivelor nikkor nikon
din trecut in prezent

Angajamentul sau continuu de a ajunge la perfecțiune a stat la baza caracteristicilor optice excepționale ale obiectivelor NIKKOR. De-a lungul anilor, prin dezvoltarea constanța a obiectivelor care dispun de tehnologiile optice de ultima ora ale vremii, NIKKOR a devenit un brand recunoscut la nivel global, cunoscut pentru obiectivele sale de înalta performanță.

istoria firmei japoneze nikon 90 ani nikkor
istorie foto

În 2018, Nikon a combinat cunoștințele și expertiză acumulate de-a lungul anilor pentru a lansa sistemul de montură Z. Acest sistem este format din aparate foto mirrorless care sunt prevăzute cu o nouă montură, cu diametru mai mare*1, împreună cu obiective NIKKOR Z și accesorii compatibile.

poza obiective aparat foto mirrorless nikon
obiective Nikkor montura Z

Obiectivele NIKKOR Z sunt concepute pentru a continuă urmărirea unei noi dimensiuni a performanțelor optice, profitând de flexibilitatea superioară a designului prin combinația dintre montură Z mai mare, cu diametrul interior de 55 mm și o distanță focală mai scurtă la flansa, de 16 mm.

Citește și: Cum sa folosesti obiective vechi Nikon cu noile aparate foto mirrorless

Această combinație permite o mai mare flexibilitate în proiectare și deschide noi posibilități pentru creatorii de imagini.
#AStoryInEveryLens

Obiectivele Nikkor sunt disponibile la magazinele F64PhotosetupeMag

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

*1. Dintre aparatele foto mirrorless cu fotografiere pe intregul cadru, conform situatiei din 16 noiembrie 2023. Pe baza cercetarilor efectuate de Nikon.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.