Cum sa vezi Roland Garros Grand Slam 2023 – bilete la pret accesibil

Dacă ești pasionat de tenisul de câmp și vrei să vezi pe viu ce se întâmplă la Roland Garros, deja ar trebui să te pregătești să prinzi cele mai potrivite locuri, cea mai bună priveliște. Experimentați tenisul de top în direct pe terenurile Roland Garros cu bilete la preț accesibil la French Open!

Cum sa vezi Roland Garros Grand Slam 2023 bilete la pret accesibil
tenis de camp

Photo by Shep McAllister on Unsplash

Roland Garros Grand Slam bilete cu pret accesibil

Cumpărarea de bilete pentru Roland Garros Grand Slam poate fi o experiență unică și fascinantă pentru orice fan al tenisului. Este important să fii informat înainte de a face această achiziție și să fii atent la toate detaliile legate de bilete, inclusiv tipurile de bilete, prețuri, politică de returnare și sursele de achiziție.

Este bine de știut că dacă vrei să vezi meciurile de la Roland-Garros, trebuie să planifici din timp, în special pentru a prinde oferte de transport și cazare rezonabile. Biletele la partidele de tenis Roland Garros 2023 se vând exclusiv online, la o dată stabilită de organizatori, iar cererea depășește mult oferta.

floria.ro

Dacă doriți să obțineți cele mai bune bilete la Roland Garros, este important să vă planificați cu mult timp înainte. Biletele pentru meciurile de top se vând în general foarte repede, așa că este important să fiți pregătit și să faceți o rezervare cu mult înainte de începerea turneului.

Experimentați tenisul de clasă mondială de aproape la Stade Roland Garros și vedeți-i pe cei mai buni jucători din lume concurând pentru titlul, în cel mai mare turneu din lume pe zgură.

În fiecare an, competiția de tenis Roland Garros adună cele mai bune talente din lumea tenisului pentru a concura pe terenurile cu zgură din Paris. Turneul de Grand Slam, care a avut loc pentru prima dată în 1891, este unul dintre cele mai prestigioase evenimente din sportul mondial și atrage un public larg.

Cat te costa sa vezi Roland Garros Grand Slam 2023

Puteți găsii bilete la French Open pentru toate zilele turneului – începând cu turul preliminar, până în optimile de finală, sferturile de finală, semifinale și finala de duminică, 11 iunie 2023. De asemenea, beneficiați de locuri excelent amplasate, cu o vedere fantastică la „Rote Asche” și de catering de primă clasă în zone exclusiviste de ospitalitate.

Pe lângă biletele la competiție, pe site-ul menționat mai puteți găsii bilete de avion și servicii de cazare în hoteluri situate central și multe alte facilități.

Citește și: Canon PowerShot SX70 HS – aparat foto cu zoom 65x si video 4k

Unde se afla complexul Roland Garros

Călătorește la unul dintre cele mai populare turnee de tenis din lume, al doilea turneu de Grand Slam al sezonului și singurul turneu pe zgură din seria Grand Slam.
Stadion de tenis, construit în 1927, este situat la vest de Paris la Porte Molitor, la marginea Bois de Boulogne (harta oficială). Găzduiește în fiecare an turneul de tenis French Open.

Din câte observ eu de pe Google Maps, Roland Garros este în zona de vest a Parisului, unde puteți ajunge cu metroul sau cu autobuzul. Metroul pare că are o staţie la vreo 15 minute de mers pe jos, aşa că e bine să luaţi în calcul şi acest timp.

Nu-mi rămâne decât să vă urez drum bun și vreme plăcută, fără ploi!

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.