Epson a imprimat fotografiile participante la concursul „Fotografia anului” organizat de UNICEF

Epson a printat peste 1500 de fotografii înscrise la ediția de anul acesta a competiției „Fotografia Anului” organizată de UNICEF Germania.

epson SureLab SL-D3000 fotografia anului unicef
Fotografia anului – UNICEF -Epson SureLab SL-D3000

Imaginile au fost realizate de fotografi profesioniști din 24 de țări. Pentru a fi evaluate corect de către juriu era nevoie ca pozele să fie imprimate la aceeași calitate foarte bună și în același format.

fotografia anului unicef germania berlin
fotografia anului – UNICEF

Toate fotografiile înscrise au fost imprimate pe hârtie fotografică Epson SureLab Pro Paper Luster 285, cu ajutorul echipamentului SureLab SL-D3000.

„Fotografia este cartea noastră de vizită. Înțelegem puterea imaginilor imprimate și este important pentru noi ca toate pozele jurizate și nu doar cea câștigătoare să fie realizate la cea mai bună calitate”, a declarat Henning Ohlsson, Managing Director Epson Germania și director CSR pentru Epson Europa.

poza  Epson SureLab Pro Paper Luster 285 imprimanta foto Epson SureLab SL-D3000
Epson SureLab Pro Paper Luster 285 si Epson SureLab SL-D3000

Fotografia câștigătoare la ediția de anul acesta a fost realizată de fotograful Muhammed Muheisen și înfățișează chipul unei fetițe siriene refugiate.

fotografie portret fata fetita refugiat emigrant poza anului unicef
Zahra Mahmoud by Muhammed Muheisen – fotograful anului – UNICEF

Zahra Mahmoud, 5 ani, este surprinsă la marginea orașului Mafraq, Iordania, în apropierea graniței cu Siria, pe 11 martie 2016.

cel.ro

„Ochii copiilor spun adevărul”, a declarat Elke Buedenbender, patroana UNICEF Germania, la ceremonia de decernare a premiilor, derulată la Berlin, în Germania. „Imaginea micuței Zahra trebuie privită o dată și încă o dată pentru că spune povestea înfiorătoare a ei și a milioane de alți copii”.

Fotografiile câștigătoare au fost, de asemenea, printate de Epson și vor fi expuse până la mijlocul lunii ianuarie la Haus der Bundespressekonferenz în Berlin.
Mai multe detalii legate de concursul de fotografie sunt disponibile pe acest site

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.