Epson L800 – preview

Am primit pentru test imprimanta cu sistem CISS Epson L800 despre care v-am mai vorbit, dar acum am sa va arat si niste filmari realizate de mine, iar peste cateva zile am sa revin cu un articol mai amplu despre aceasta imprimanta.

sistem ciss epson
Epson L800

O scurta prezentare a sistemului CISS, o simulare pentru reincarcarea rezervorului de cerneala ( este simulare pentru ca sticluta de cernela folosita pentru demonstratie era goala) si cateva vorbe despre calibrarea monitorului:

In filmul de mai sus spuneam despre calibrarea/reglarea monitorului software: in partea stanga a blogului gasiti link-uri (grupate sub denumirea Calibrare/Verificare Monitor) catre site-uri ce va pun la dispozitie diferite mire de control al monitorului.

Pentru o calibrare mai precisa puteti achizitiona X-Rite ColorMunki DISPLAY sau DataColor Spyder 3 Studio SR – kit complet de calibrare.

Atat cei de la X-Rite cat sii cei de la DataColor organizeaza periodic webinar, care sunt inregistrare si se gasesc la ei pe site, aici respectiv aici.

drmax.ro/

Imprimanta Epson L800 poate printa pe diferite medii: hartie obisnuita, hartie foto de la 10×15 pana la A4, plicuri, poate printa pe cd/dvd printabil.

Imprimanta pe langa driver va pune la dispozitie si doua programe – Easy Photo Print si Print CD – cu ajutorul carora puteti seta diferiti parametri, astfel puteti alege sa tipariti rapid sau mai incet dar cu o calitate mai buna.
Imprimanta este silentioasa, 39dB declara producatorul, calculatorul meu fiind mult mai zgomotos.

Test de viteza print 3 coli 10×15:

In testul meu 1 poza 10×15 a fost printata in aproximativ 25 secunde.

Test print de calitate 20 poze 10×15:

Test print de calitate 10 poze 13×18:

Test print de calitate A4:

Print dvd:

Peste cateva zile am sa revin cu un review mai amanuntit.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Imprimanta poate fi achizitionata de aici sau de aici.

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

One thought on “Epson L800 – preview”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.