Epson lansează în România programul Digigraphie

Pe 29 septembrie 2009 Epson a lansat  în România programul Digigraphie®, destinat reproducerii lucrărilor artistice digitale în ediţie limitată, la cele mai înalte standarde, oferind o nouă oportunitate artiştilor, galeriilor şi muzeelor.

digigraphie

Primul partener afiliat acestui program este Square Media, atelier de creaţie grafică şi producţie din Bucureşti.

Epson Digigraphie® garantează o reproducere perfectă a culorilor şi a nuanţelor, precum şi rezistenţa în timp a lucrărilor artistice. Astfel, artiştii îşi pot tipări operele în funcţie de cerere.

Atingerea standardului Digigraphie® depinde de calitatea imprimării şi de materialele utilizate. Tocmai de aceea Epson a ales o combinaţie de succes: imprimantele profesionale Epson Stylus Pro, cernelurile Ultrachrome™ şi Ultrachrome™ K3, precum şi hârtia de calitate dedicată realizării operelor de artă (hârtia Ultra Smooth sau cea Fine Art, canvas-ul, hârtia Photo sau hârtia mată cu finisare Diasec®).

criando.ro

Toate acestea au fost testate de laboratoare independente pentru a garanta durabilitatea în timp a lucrărilor tipărite cu această tehnică. Digigraphie® este o alternativă valoroasă atât pentru imprimarea de exemplare unice, cât şi pentru cea de mare tiraj.

Comunitatea Digigraphie® reprezintă o platformă importantă de promovare valorică. Artiştii Digigraphie® au acum propriul lor website, www.digigraphie.com, unde îşi pot înregistra şi prezenta gratuit portofoliul de lucrări Digigraphie®.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

One thought on “Epson lansează în România programul Digigraphie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.