Epson lanseaza seria WorkForce AL-C500DN

Oferind companiilor o alternativă internă la costuri reduse faţă de externalizarea serviciilor de imprimare, Epson a lansat seria WorkForce AL-C500DN, o gamă de imprimante laser color de mare viteză, uşor de utilizat, ce oferă flexibilitate în alegerea tipurilor de hârtie şi printuri de cea mai bună calitate.

imprimanta lser color
Epson WorkForce AL-C500DN

Cu cea mai largă gamă de culori pe care Epson a implementat-o vreodată într-un produs laser, imprimanta oferă, de asemenea, o rezoluţie nativă de 1.200 dpi prin intermediul Resolution Improvement Technology (RiT) de la Epson. Astfel, se realizează un output de 4.800 RiT care asigură un text clar, precis şi imagini clare cu nuanţe şi tonalităţi fine.

Gama oferă viteze de imprimare de până la 45 de pagini pe minut, iar cartuşele de toner, tăvile pentru hârtie de mare capacitate şi volumul maxim lunar de 120.000 de pagini asigură realizarea unor lucrări solicitante, de lungă durată şi tipărirea unor volume lunare mari. Conectivitatea la reţea permite echipamentelor să fie integrate cu uşurinţă în sistemele existente, iar imprimarea duplex asigură un consum redus de hârtie.

imprimanta lser color epson
WorkForce AL-C500DN

Elise Delarue, manager produse, Epson Europe, declară: „Aceste imprimante sunt ideale pentru companiile ce caută soluţii la costuri reduse pentru a crea intern materiale de marketing şi documente de înaltă calitate. Companiile pot reduce nevoia de externalizare a lucrărilor de imprimare şi pot produce cu uşurinţă propriile materiale, economisind bani.”

„În plus, prin imprimarea internă a documentelor şi materialelor de marketing, companiile pot gestiona cu mai multă precizie volumele de printare, reducând riscul supra-producţiei sau apariţiei de informaţii învechite pe materiale. În plus, sunt reduse deşeurile şi cerinţele de depozitare”.

Modelele acceptă o gamă largă de medii de tipărire, precum hârtia foarte groasă, cretată şi pre-imprimată, ceea ce permite producerea cu uşurinţă a materialelor de marketing, cum ar fi broşurile şi fluturaşii.

Seria WorkForce AL-C500DN este disponibilă din luna septembrie, dar inca nu am date despre pret.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.