Epson prezinta noile videoproiectoare compacte cu tehnologie laser si luminozitate ridicata

Epson, liderul mondial în realizarea produselor inovatoare în domeniul imaginii, își extinde gama de videoproiectoare 3LCD laser cu un nou model pentru digital signage (LightScene EV-110) și cu cinci noi serii versatile, cu luminozitate ridicată (EB-L500, EB-L600, EB-L700, EB-PU1000, EB-PU2000), destinate folosirii în mediile corporate, retail, educație, turism și rental.

poza videoproiector Epson LightScene EV-110
Epson LightScene EV-110

Noua gamă de videoproiectoare Epson include modele compacte, cu tehnologie laser și luminozitate ridicată

„Gama de videoproiectoare laser Epson s-a extins dramatic în ultimii ani, iar acum variază de la 2.000 la 30.000 lumeni”, a declarat Simona Decuseară, National Sales Manager la Epson România și Bulgaria. „În calitate de lider al pieţei de videoproiectoare[1], Epson continuă să își îmbunătățească oferta de produse, adăugând la gamele laser cu luminozitate ridicată și soluții de display mai mici și mai compacte, pe baza solicitărilor clienţilor noștri”.”

vivacredit.ro

Seria Epson LightScene EV-110

Epson LightScene EV-110 este un videoproiector laser 3LCD conceput pentru semnalistică digitală experiențială în medii variate, precum retail, ospitalitate și atracții turistice, muzee sau galerii. Lightscene EV-110 se adresează retailerilor conștienți de impactul designului unui magazin asupra clienţilor și care doresc să îmbunătățească experiența de cumpărare in-store prin crearea de experiențe imersive și pline de imaginaţie. Furnizorii de servicii de ospitalitate vor folosi Lightscene pentru a oferi experiențe mai atractive clienților, cu ajutorul semnalisticii creative și afișajelor informative, iar muzeele și galeriile vor folosi Lightscene pentru a proiecta artă digitală sau alt conținut artistic, pentru a oferi un plus exponatelor sau pentru a crea medii experiențiale care să surprindă și să atragă vizitatorii.Cu un design elegant și modern, acest model permite utilizatorilor să dea frâu liber creativității și să proiecteze instantaneu imagini de impact, graţie rezoluției WXGA și luminozităţii de 2.200 de lumeni, dar și posibilităţii de a crea borderless displays, efecte de iluminare cu filtre, mapping 3D cu obiecte și edge blending.

Mai mult, fiind flexibil și ușor, LightScene EV-110 poate fi poziţionat într-o varietate de moduri, de la instalarea tradițională pe tavan sau atașarea la o șină de iluminat, până la montarea pe podea. Epson EV-110 este disponibil în două variante, alb sau negru, și are un design compact, asemănător unui spotlight, pentru a minimiza zgomotul vizual și pentru a se potrivi perfect în orice mediu. În plus, modelul EV-110 are un player media încorporat pentru redarea conținutului fără cablu, precum și conexiuni Wi-Fi și LAN care permit crearea și gestionarea conținutului live, folosind aplicația Epson Creative Projection și software-ul Epson Projector Content Manager. De asemenea, seria EV-110 se integrează ușor în infrastructura CMS existentă printr-un simplu cablu HDMI.

Citește și: Epson L7160 – Review multifunctional A4 cu imprimanta foto CISS cu 5 culori

Cel mai nou model Epson destinat semnalisticii dispune de funcții avansate, precum GPI care acceptă conexiunea directă a senzorilor pentru a crea experiențe dinamice și interactive la un cost scăzut. De asemenea, EV-110 poate face edge blending (îmbinarea marginilor), pentru proiecţii impresionante în spații de mari dimensiuni, unde este necesară instalarea mai multor unități. Mai mult, EV-110 vine cu garanție de cinci ani și nu presupune intervenții regulate de mentenanță, datorită tehnologiei fiabile a sursei de lumină laser și motorului optic sigilat, motiv pentru care este o soluție eficientă în retail, muzee, galerii, magazine, ospitalitate, dar și pentru atracțiile turistice. LightScene EV-110 va fi disponibil din vara acestui an.

Seriile Epson EB-PU1000 și EB-PU2000

foto videoproiector Epson EB-PU1000 poza
Epson EB-PU1000

Noile videoproiectoare Epson cu tehnologie laser din seriile EB-PU1000 și EB-PU2000 sunt o soluție compactă și ușoară, destinată mediului de business, educaţiei, dar potrivită și pentru a afișa diferite informații despre obiective turistice, în galerii și în muzee. Modelele Epson Pro Series dispun de funcții de instalare avansate, rezoluție WUXGA cu 4K enhancement, HDR, cât și de luminozitate ridicată, de până la 10.000 de lumeni. Mai mult, noile echipamente nu necesită întreținere regulată, datorită tehnologiei laser ce garantează 20.000 de ore de utilizare.

„Această gamă de videoproiectoare foarte agile a fost concepută pentru afișaje de mari dimensiuni, extrem de luminoase, adesea ca parte a set-up-urilor cu mai multe proiectoare, în care flexibilitatea în alegerea lentilei este esențială. Datorită funcțiilor avansate de instalare, modelele din seria EB-PU1000 pot fi utilizate alături de alte proiectoare cu luminozitate mai mare în flotele de închiriere, pentru a oferi versatilitate sporită și reduceri semnificative de costuri”, a adăugat Simona Decuseară, National Sales Manager, Epson România și Bulgaria.

Seria EB-PU1000 acceptă gama existentă de lentile motorizate Epson și oferă opțiuni suplimentare, cum ar fi noul modul de stacking fără PC, ceea ce înseamnă că se pot folosi două videoproiectoare de 10.000 de lumeni pentru a dubla luminozitatea la 20.000 de lumeni, fără a fi nevoie de computer extern. Noua gamă EB-PU1000 este compatibilă cu tehnologia Near Field Communication (NFC) pentru configurarea mai simplă a set-up-urilor cu mai multe videoproiectoare, facilitând instalarea și diagnosticarea acestora. Tehnologia NFC permite comunicarea între proiector și dispozitive inteligente chiar și atunci când videoproiectorul este oprit. Setările inițiale pot fi făcute în depozit, înainte de evenimente, pentru a scurta timpul necesar ajustărilor la instalarea mai multor proiectoare.

Vârf de gamă, noul model EB-PU2010 are 10.000 de lumeni pe alb și pe culoare (CLO) pe un șasiu compact și ușor. Acest proiector este cu 27% mai mic faţă de predecesorul său, ceea ce înseamnă instalări mai discrete fără a sacrifica luminozitatea. Dimensiunea compactă face proiectorul mai ușor de transportat și economisește spațiu de stocare, oferind avantaje ce ţin de dimensiune și de costuri pentru flotele firmelor de rental.

Modelele din seriile Epson EB-PU1000 și EB-PU2000 vor fi disponibile în a doua parte a lui 2021.

Seriile Epson EB-L700, EB-L600 și EB-L500

videoproiector Epson EB-L700 poza fotografie
Epson EB-L700

Noile serii de proiectoare laser Epson EB-L700, EB-L600 și EB-L500 3LCD vin în ajutorul business-urilor și cadrelor din învățământ cu tehnologie de ultimă generație, ce facilitează modernizarea învăţării și sporește posibilităţile de conectare.

Modelele EB-L520U, EB-L530U, EB-L630U, EB-L720U și EB-L730U au fost dezvoltate cu scopul de ajuta și îmbunătăți procesul de studiu hibrid pentru profesori și studenți, cât și pentru afacerile mici și mijlocii, datorită designului compact și versatil și capacității de a proiecta conținutul la dimensiuni impresionante, de până la 500 de inci.

Mai mult, noua serie integrază opțiuni inovatoare de conectare, precum suport pentru semnal 4K, wireless de 5 GHz, Miracast[2] actualizat și suport pentru noul sistem de prezentare wireless Epson. Instalarea este ușoară cu wide zoom și lens shift[3], HDBaseT și flexibilitatea de plasare la 360 de grade. De asemenea, noua gamă de videoproiectoare nu necesită întreținere regulată, datorită sursei de lumină laser cu durata de viaţă de 20.000 de ore, fiind gândită pentru funcționare fiabilă, cu un ciclu de viață lung și cerințe de consum de energie redus.

Citește și: Xiaomi Mi Band 5 review bratara de fitness la pret accesibil

Noile modele short throw, cu throw ratio de 0.8:1, disponibile în varianta alb sau negru, EB-L630SU și EB-L635SU, oferă versatilitate suplimentară. Combinând funcții avansate de instalare cu imagini luminoase și detaliate, EB-L730U și EB-L735U standard-EB și EB-L630SU și EB-L635SU au un design compact, minimalist, discret, care se potrivește perfect în aproape orice mediu și oferă imagini realiste pentru aplicații extinse, precum showroom-urile corporate, retailul, expozițiile muzeale și spațiile de divertisment.

Seriile Epson EB-L700, EB-L600 și EB-L500 vor fi disponibile din iunie 2021.

Echipamentele Epson sunt disponivile la eMag sau la PCgarage sau la Cel sau le EVOmag

valea doftanei vanzare terenuri 12 euro negociabil

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

[1] Conform datelor Futuresource pentru ianuarie – martie 2021.

[2] Wireless și Miracast sunt opționale la EB-L520U și EB-L720U folosind adaptorul wireless ELPAP11

[3] EB-L520U și EB-L720U nu au lens shift

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.