Fotbal Robotic la Universitatea Politehnica Bucuresti

Sambata 15 decembrie 2012 am iesit prin oras sa testez aparatul foto BenQ G1 si ajungand in parcul Universitatii Politehnica mi-am adus aminte ca in holul Rectoratului are loc fotbal robotic.

fotbalistii roboti
fotbalistii

Organizarea campionatului de fotbal robotic pentru clasa Mirosot, desfasurat dupa regulamentul Federatiei Internationale de Fotbal Robotic (FIRA) reprezinta un concept educational inedit, adresat studentilor din cadrul universitatilor cu profil tehnic pasionati de electronica, programare si inteligenta artificiala.

robot fotbalist
robotul

Acest campionat de fotbal robotic a fost organizat de catre Centrul de Creatie Tehnica pentru Tineret (inventeaza.ro) in colaborare cu Electrical Engineering STudents` European assoCiation Bucuresti(eeStec) si s-a desfasurat in Holul AN, Corp Rectorat din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, Splaiul Independentei, nr. 313, sector 6.

echipa fotbal robotic
echipele

perfect-tour.ro

Si in final sa va spun si cateva impresii despre aparatul foto compact BenQ G1: desi el nu este aparatul cel mai potrivit potrivit pentru acest eveniment dinamic, cu multa miscare si desfasurat intr-un loc destul de intunescos, totusi G1 s-a comportat si s-a achitat onorabil de sarcina primita!
Mi-a placut si faptul ca are pobisibilitatea de a filma slow motion si fast motion, fara sunet.

Slow motion:

Fast motion:

Bineinteles camera foto compacta BenQ G1 filmeaza si full HD:

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Peste cateva zile voi revenii cu un review mai amanuntit despre camera foto Benq G1.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.