Foto Video Artificii Revelion 2019 – Bucuresti Piata Constitutiei

Focuri de artificii la Revelion 2019 în Piața Constituției din București. Zeci de mii de oameni au petrecut în aer liber în Capitală la „Revelionul Centenar”, care a început la ora 19:30.

Artificii revelion 2019 Bucuresti poze fotografii romania
Artificii revelion 2019 Bucuresti

Primăria Capitalei a organizat luni-seară, în Piaţa Constituţiei, „Revelionul Centenar”, un show de peste şase ore, care marchează cei 100 de ani de la Marea Unire.

În Piaţa Constituţiei au cântat Delia, Carla’s Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nucă, Mark Stan, Alex Calancea şi Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori.

fotografii Artificii revelion 2019 Bucuresti poze Romania
Artificii revelion 2019 Bucuresti

DJ-ul ATB, invitatul special al serii, mixează live, iar noul an a fost întâmpinat cu un foc de artificii care a durat un sfert de oră. Anul acesta nu doar că a fost ceață, dar artificiile nu au fost lansate la înălțime mare. Astfel cei care au stat la distanță de zona pieței Constituției, inclusiv eu, abia dacă au văzut ceva! Uitați cât de spectaculos a fost focul de artificii în 2016, la Zilele Bucureștiului. Și atunci și acum, în 2019-2019, am stat, aproximativ, în același loc.

poze fotografii Artificii revelion 2019 Bucuresti piata constitutiei
Artificii revelion 2019 Bucuresti

photos New Year's Eve Fireworks Bucharest Romania
Artificii revelion 2019 Bucuresti piata Constitutiei – bd. Unirii

La Revelionul din 2014 am stat în altă zonă a pieței Constituției, dar se poate observa că artificiile urcă mult mai sus.

Revenind la focurile de artificii din noapte de 31 decembrie 2018, cam așa am reușit eu să filmez spectacolul pirotehnic de 15 minute:

Cred că cei care au stat în zona scenei au putut admira spectacolul artificiilor mult mai bine.

casa 35000 euro

Două petreceri în aer liber au fost organizate în Bucureşti pentru a marca trecerea în anul 2019 – în Piaţa Constituţiei şi în parcul Titan. Alte fotografii de la „Revelionul Centenar” pot fi văzute la Galeria Foto

Vă recomand să vedeți: Manfrotto Element – trepied pentru fotografii pasionati de calatorii

Evenimentul „Revelionul Centenar” a fost organizat de Primăria Capitalei (PMB), prin Arcub – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti. Intrarea a fost liberă.

În final vă urez un an bun, sănătate cu bucurii și împliniri și nu în ultimul rând lumina bună pentru cît mai multe poze reușite!
La mulți ani, România! La mulți ani, 2019!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.