Goclever Insignia 500 – smartphone dual SIM, ecran IPS si baterie de rezerva

GOCLEVER îşi extinde gama de telefoane mobile cu modelul INSIGNIA 500, urmaşul popularului dispozitiv Insignia 5.

goclever INSIGNIA 500
INSIGNIA 500

Noul smartphone dual SIM este echipat cu sistemul de operare Android 4.2, un display IPS cu rezoluţia de 720p şi diagonala de 5 inci, respectiv două modele de baterii, o variantă subțire, de 1750 mAh și una cu o autonomie ridicată, de 4000 mAh.

INSIGNIA 500 oferă performanţe remarcabile, caracteristice terminalelor GOCLEVER, având la bază un procesor cu patru nuclee de 1,3 GHz Cortex A7, un procesor grafic Mali400 şi 1 GB RAM memorie. Ecranul IPS de 5 inci cu o rezoluţie de 1280×720 pixeli garantează imagini de calitate şi unghiuri largi de vizualizare.

Noul smartphone dispune de două camere foto: una principală, cu o rezoluție de 8MP, echipată cu bliţ și una frontală, de 2MP. Pozele şi înregistrările video pot fi stocate în memoria internă de 4 GB, dar şi pe carduri microSD cu o capacitate de până la 32 GB.

INSIGNIA 500
GOCLEVER INSIGNIA 500

Lista de specificaţii tehnice este completată de conectivitatea Wi-Fi şi Blueetoh, radioul FM încorporat, GPS şi funcţia de hot spot mobil.

Ca o caracteristică unică, GOCLEVER oferă două modele diferite de baterii, fiecare însoțită de o carcasă posterioară potrivită dimensiunilor acestora. Astfel, utilizatorul poate alege modelul subţite şi elegant, cu o capacitate de 1750 mAh, care asigură până la 5 ore de convorbiri şi o durată de funcţionare în regim de aşteptare de până la 110 ore. Folosind această baterie, greutatea INSIGNIA 500 este de doar 150 de grame.
Cei care au nevoie de o autonomie extinsă pot opta pentru folosirea bateriei cu o capacitate de 4000 mAh.

Pachetul GOCLEVER include, pe lângă telefon, cele două baterii, un cablu USB, un încărcător și o pereche de căști.
GOCLEVER INSIGNIA 500 este disponibil deja în oferta magazinelor de specialitate la un preţ pornind de la 699 lei, cu TVA inclus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.