Imprimantele Epson large format ajung la Braşov şi la Iaşi în cadrul roadshow-ului Dacora

Epson şi Dacora Print, distribuitor al echipamentelor large format Epson, organizează în zilele de 24 septembrie la Braşov şi 26 septembrie la Iaşi sesiuni de demonstraţii dedicate printării large format indoor și outdoor pentru diverse domenii precum: producţia publicitară, CAD/GIS, semnalistică, reproducere fine art sau fotografie de artă pe echipamente cu dimensiuni de la 24” la 64”.

imprimanta mare epson SC-S 50610
Epson SC-S 50610

Demonstraţiile vor fi făcute pe echipamente din seria SC-S Surecolor: SC-S 30610, SC-S 50610 şi SC-S 70610. Aceste imprimante large format pot imprima pe mai multe tipuri de materiale pentru a crea de lapostere, inscripţionări, bannere, backlit şi materiale pentru punctele de vânzare la huse pentru maşini, decoraţiuni interioare şi imagini de expoziţie. Fiind compatibile cu o gamă extinsă de medii de tipărire sub formă de role, utilizatorii pot tipări în mod fiabil şi economic pe vinil, pânză, folie transparentă, hârtie fotografică şi pe o gamă variată de substraturi comune pentru bannere, cu o lăţime de până la 64″ (162,6 cm). Printurile de înaltă calitate sunt garantate de combinaţia dintre cerneala Epson UltraChrome GSX şi capul de tipărire Micro Piezo TFP, care asigură claritate şi detalii fine.

O noutate adusă de roadshow-ul din acest an sunt demonstraţiile de printare pe textil cu ajutorul echipamentelor Epson Surecolor SC-F2000 şi SC-F6000.

printare material textil imprimanta epson
Epson SureColor SC-F6000

Epson SureColor SC-F6000 este o imprimantă CMYK alimentată din rolă care acceptă toate tipurile importante de hârtie cu transfer termic destinate sublimării pentru o gamă largă de produse din poliester, de la articole promoţionale personalizate şi articole decorative, până la semnalistică şi bannere din material textil.

Capul de imprimare Epson Micro Piezo oferă rezultate precise şi longevitate printurilor. Această tehnologie, împreună cu cerneala Epson UltraChrome DS, produce imagini extraordinare în culori vibrante, un negru intens, contururi clare şi nuanţe fine, cu o rezistenţă excelentă la lumină şi la spălări, precum şi la abraziune şi transpiraţie.

Specialiştii Epson şi Dacora vor prezenta în detaliu funcţionarea şi aplicaţiile imprimantelor large format în cadrul următoarelor două destinaţii ale roadshow-ului:

– 24 septembrie la Hotelul Golden Time din Braşov

– 26 septebmrie la Grand Hotel Traian din Iaşi

Evenimentele fac parte dintr-o serie de prezentări de soluţii de printare indoor şi outdoor, respectiv pe textile, care au debutat la Craiova şi la Timişoara.

Pentru mai multe informaţii despre produsele Epson vizitaţi pagina de web: www.epson.ro.

fotostefan

2 thoughts on “Imprimantele Epson large format ajung la Braşov şi la Iaşi în cadrul roadshow-ului Dacora”

  1. Nu vreau sa par eu rautacios, dar niste preturi nu vad nici la ei pe site, pare de parca is ascunse, de ce asa o neplacere?
    Multumesc anticipat pentru raspuns!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.