Inscrieri Bucuresti Docuart Fest 2016

Festivalul documentarului romanesc, Bucuresti Docuart Fest a dat startul inscrierilor de productii de film documentar romanesc pentru cea de-a 5-a editie a festivalului, care se va desfasura in perioada 27 septembrie – 2 octombrie.

afis Docuart Fest - festivalul documentarului romanesc
Docuart Fest – festivalul documentarului romanesc

Regizorii, producatorii isi pot inscrie creatiile cinematografice pina la data de 30 iunie 2016, in cadrul uneia dintre cele 3 sectiuni competitionale: studenteasca, principala sau cea dedicata documentarului de televiziune, segment introdus in editia precedenta a festivalului.

poza afis poster Docuart Fest 2016
Docuart Fest 2016

Si in acest an festivalul doreste sa prezinte cea mai recenta radiografie a documentarului romanesc si sa intregeasca lista celor peste 100 de documentare proiectate si a celor peste 75 de sesiuni de intrebari si raspunsuri (Q&A-uri) adunate in editiile precedente.

Docuart sustine debutul artistic si suflul tanar, astfel ca incurajeaza participarea in numar cat mai mare a studentilor, a celor aflati la inceputul carierei cinematografice, dar si a regizorilor profesionisti si ii invita sa paseasca intr-un spatiu creativ, cultural si autentic dedicat in totalitate genului cinematografic in care ne regasim cu totii. Experienta Docuart se recomanda a fi la fel de autentica, precum un documentar, si vrea sa aduca laolalta regizori pasionati.

Regulamentul este disponibil pe: http://festival.docuart.ro/regulament, iar orice intrebare nelamurita poate fi adresata cu incredere la: inscrieri@docuart.ro.

Docuart Fest este singurul festival de film cu selectie compusa doar din productii romanesti. In toamna acestui an se va desfasura cea de-a 5-a editie a proiectului, in perioada 27 sept. – 2 oct. 2016.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.