LANSARE QUELLE

Noua colecţie toamnă-iarnă Quelle s-a lansat,joi 18 septembrie 2008 , în Bucureşti.

Ca de obicei, brandul german a oferit un show cu adevărat grandios. Astfel, pentru prima dată în România s-a organizat o prezentare de modă la Palatul CEC din Capitală. În holul clădirii, veche de 145 de ani, a fost amenajat un podium lung de 60 metri, acoperit cu blană albă, pe care au păşit 40 de modele într-o prezentare maraton cu 145 de outfit-uri. Printre manechinele care au urcat pe podium s-au numărat şi câteva top modele internaţionale, care au prezentat pentru prima dată în România: Daniela Marzac (coperta Vogue America), Irina Magda (Vogue – Japonia) şi Sofia Bartos (L’Officelle – Franţa), dar şi modele cunoscute precum Veronica Pascu sau Gabriela Roşu.
Cea care a cules însă toate aplauzele a fost Simona Haraga, imaginea noului catalog Quelle pentru primăvară-vară 2009.
Întregul show s-a desfăşurat sub directa coordonare a lui Cătălin Botezatu. De altfel, începând din primăvara anului viitor, Botezatu va fi noul designer al bradului amintit.

Quelle

Restrul fotografiilor la Galeria Foto.

fotostefan

3 thoughts on “LANSARE QUELLE”

  1. Sa nu comandati de la Quelle!
    Au mari probleme in onorarea comenzilor! Multe din produsele lor nu sunt pe stoc si desi spun ca taxa de transport se plateste doar o singura data in cazul in care produsele vin pe rand, totusi taxa se plateste de fiecare data!
    Am comandat 2 saltele gomflabile si o pompa sa le umflu.
    Saltele au venit la 2 saptamani de la comanda, iar pompa respectiva nu a venit nici dupa 4 saptamani!

  2. De aceea trebuie sa bifezi ca doresti sa primesti produsele toate in acelasi pachet. Este specificat pe site pentru cei care citesc termenii de livrare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.