Lowepro Fastpack Pro BP 250 AW III rucsac foto de calatorie

Iată că rucsacul foto Fastpack 250 AW a ajuns la a treia generație. Lowepro a lansat modelul Fastpack Pro BP 250 AW III un rucsac foto de calatorie.

poza rucsac foto calatorie Lowepro Fastpack Pro BP 250 AW III
Lowepro Fastpack Pro BP 250 AW III – rucsac foto calatorie

Eu încă mai folosesc primul model, FastPack 250 AW (prezentare), asta ca idee de calitatea produselor Lowepro. Modelul Fastpack Pro BP 250 AW III este varianta PRO a gamei fiind un rucsac foto destinat călătoriilor datorită ergonomiei sale și posibil să înlocuiască modelul FastPack 250 AW II (acum are o reducere de 188 lei)

Lowepro Fastpack Pro BP 250 AW III poate găzdui un DSLR sau un mirrorless PRO cu grip împreună cu 2-3 obiective, dronă, laptop de 15″ și lucruri personale.

Lowepro Fastpack Pro BP 250 AW III rucsac foto laptop trepied
Lowepro Fastpack Pro BP 250 AW III

Conceput pentru a transporta 50% echipament foto-video și 50% accesorii personale, rucsacul Lowepro Fastpack Pro BP 250 AW III este potrivit pentru călătorii sau drumeții de o zi deoarece permite o combinație echilibrată între echipament digital și lucruri personale de strictă necesitate.

Astfel pentru ture foto sau călătorii scurte rucsacul foto Fastpack Pro BP 250 AW III poate fi alegerea ideală.

Citește și: Recomandari alegere geanta sau rucsac foto pentru calatorii

Denumirea Fastpack nu este aleasă întâmplător, desemnează accesul rapid la echipament. De cele mai multe ori devine obositor ții în mână aparatul împreună cu un teleobiectiv atașat, dorind să surprinzi cadrele perfecte, Lowepro a creat un acces rapid la aparat, pe laterala rucsacului.

Lowepro Fastpack Pro BP 250 AW III rucsac foto acces rapid echipament foto video laptop drona
acces rapid – rucsac foto de calatorie

Desigur Lowepro Fastpack Pro BP 250 AW III permite acces complet la echipamentul din interior, fiind astfel foarte versatil. În plus, un aspect care îl apreciez și eu la seria de rucsacuri foto de călătorie Fastpack Pro, este suportul pentru trepied.

Uneori un trepied poate fi foarte util, doar că transportul lui nu chiar ușor de realizat, dar Fastpack Pro BP 250 AW III are pe lateral un buzunar care vă permite să atașați un trepied foto (ca de exemplu Manfrotto Befree Advanced)

poza lowepreo rucsac foto calatorie trepied
Lowepro Fastpack Pro BP 250 AW III cu trepied

Nici transportul laptopului nu a fost neglijat, acesta având un compartiment dedicat în interiorul rucsacului foto Fastpack Pro BP 250 AW III, potrivit pentru un laptop de până la 15″.

poza rucsac foto drona dji mavic 2
rucsac foto – drona DJI Mavic 2

În plus o dronă are și ea loc în interior dacă este o dronă compact tip DJI Mavic Pro (prezentare), alături de restul echipamentului digital.

photosetup.ro

Materialul exterior este de foarte bună calitate, impermeabil însă pentru ploi torențiale, rucsacul foto de calatorie Fastpack Pro BP 250 AW III de la Lowepro are și husă de ploaie inclusă.

Lowepro Fastpack BP 250 PRO AW III from Lowepro on Vimeo.

Lowepro Fastpack Pro BP 250 AW III rucsac foto de calatorie – specificatii tehnice:

▼Dimensiuni interne: 30 x 22 x 53 cm
▼Dimensiuni externe: 31.5 x 23.5 x 54 cm
▼Compartiment laptop: 27.5 x 2 x 41 cm
▼Compartiment camera: 28 x 15 x 25.5 cm
▼Volum total: 25L
▼Greutate: 1,45 kg

Fastpack Pro BP 250 AW III rucsac foto de calatorie costă 679 lei, iar echipamentele Lowepro sunt disponibile la Photosetup sau F64 sau eMag

vanzare terenuri intravilane valea doftanei traisteni prahovaintravilane pret negociabil

Voi publica și alte articole, așa că poți să urmărești blogul sau să te abonezi cu un click aici și nu uita să confirmi abonarea (uneori trebuie să verifici și folderul Spam).

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.