Manfrotto Hover 25 rucsac foto sau pentru drona DJI Mavic Pro

Manfrotto Hover 25 realizat pentru fotografii amatori de călătorii sau posesori de drone, iar acum, pentru câteva zile, are o reducere de preț de 47%.

Manfrotto Hover 25 poza rucsac foto drona drumetii
Manfrotto Hover 25 – rucsac foto si drumetii – DSLR sau Mirrorless sau Drona

Creat ca un veritabil rucsac de munte și acțiune, Manfrotto Hover 25 face parte din colecția destinată outdor/drumeții, însă este gândit să asigure protecție completă echipamentului digital.

Hover-25 poate găzdui un aparat foto DSRL sau Mirrorless cu 2-3 obiective sau o dronă DJI Mavic PRO, Osmo, tabletă și accesorii personale.

poza Manfrotto Hover 25 rucsac foto buzunar dji osmo
buzunar dji osmo

În partea superioară se pot transporta lucruri personale sau diferite accesorii, în timp ce în compartimentul central poate găzdui în siguranță 1 DSLR/Mirrorless cu până la 2-3 obiective și accesorii foto, sau un DJI OSMO și o drona tip DJI Mavic PRO cu accesorii.

techstar.ro

La interior, Hover 25 are un insert dedicat echipamentului foto, insert ce oferă protecție foarte bună în drumeții.
Accesul la echipament se face prin lateral, însă insertul se poare detașa și se poate introduce chiar în compartimentul central, pentru a permite un aranjament versatil.

poza rucsac foto drona dji drumetii
rucsac drona
poza rucsac foto aparat mirrorless
rucsac aparat foto mirrorless

Accesul la echipament se face printr-o parte a rucsacului iar cealaltă parte oferă acces rapid la buzunarul dedicat unui DJI Osmo

rucsac compartiment buzunar dji osmo
compartiment DJI Osmo

Compartimentul pentru drona se poate transformă astfel încât să încapă un DSLR/Mirrorless cu 2 obiective, sau haine.

De asemenea rucsacul Manfrotto Hover 25 vă permite acces rapid la echipament fără a-l da jos de pe spate. Poate fi întors ușor de pe spate în față, astfel vei avea acces rapid la aparatul foto sau la dronă.

poza acces rapid rucsac foto
acces rapid rucsac foto

Un amănunt interesant și util posesorilor de dronă este compartimentul cu izolație pentru transportul acumulatorilor dronei. În anotimpul rece sau foarte călduros, bateriile dronei sunt protejate datorită compartimentului cu izolație. Astfel, compartimentul menține temperatura constantă și stabilă.

ishoot.ro

Nu lipsește compartimentul dedicat unei tablete de 10 inch, iar pe lateral rucsacul Hover 25 este prevăzut cu niște agățători astfle încât se poate atașa un trepied mic sau un selfie stick pentru câteva imagini fixe, sau se poate atașa o camera de acțiune.

poza rucsac foto Manfrotto Hover 25 selfie stick camera actiune
camera actiune – selfie stick
Manfrotto Hover 25 rucsac foto tableta 10 inch
tableta 10 inch -rucsac foto

Manfrotto Hover 25 este realizat din materiale de cea mai bună calitate și rezistente, care asigură protecția echipamentului în situații outdoor cu vreme dificilă. Materialul exterior este impermeabil. În plus rucsacul are și husă de ploaie.

poza rucsac foto Manfrotto Hover 25  husa ploaie
husa de ploaie

Spatele este asemănător unui rucsac dedicat drumețiilor, fiind potrivit și pe distanțe lungi, iar centură lombară echilibrează foarte bine spatele.

Citește și: Monopied foto-video – avantaje, dezavantaje si utilizare

Conform producătorului italian, Hover 25 se așează confortabil pe spate, iar sistemul cu burete și plasă asigură o ventilație optimă, ce previne transpirația.

poza spate rucsac foto comod drumetii
spate rucsac foto sau drumetii

Manfrotto Hover-25 specificații pe scurt:

• Greutate 1.5 KG
• Dimensiuni Interne: 26 x 185 x 51 cm
• Dimensiuni externe: 26.5 x 19 x 55 cm
• Dimensiuni Insert Camera: 16 x 8.5 x 35 cm
• Dimensiuni compartiment laptop : 25 x 1.5 x 21 cm
• Sistem închidere: fermoare și cleme

Voi publica și alte articole, așa că poți să urmărești blogul sau să te abonezi cu un click aici și nu uita să confirmi abonarea (uneori trebuie să verifici și folderul Spam).

valea doftanei vanzare terenuri 12 euro negociabil

La data publicării acestei prezentări rucsacul Manfrotto Hover-25 costa 389 lei redus de la 735 lei. Pentru preț actualizat verificați la Photosetup sau F64

Un alt interesant rucsac foto, care beneficiază de o reducere de preț și merită verificat, este Manfrotto RedBee 310

Alte genți și rucsacuri foto care au reduceri pot fi găsite pe această pagină

Și tot ca părere personală, merită să luați în calcul promoții dacă sunteți în căutare unui cadou pentru un pasionat de fotografie și drumeții!

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.