Nikon sarbatoreste 10 ani in Romania cu un concurs foto

Pentru aniversarea a 10 ani de activitate în România, Nikon a pregătit cel mai mare concurs de fotografie din România, cu premii care se adresează atât profesioniştilor, cât şi pasionaţilor sau amatorilor de fotografie.

Concurs foto premii 10 Ani Nikon in Romania
Concurs foto: 10 Ani Nikon in Romania

Astfel, pentru fotografii profesionişti, tema este “Fotografia ta de notă 10”. Premiul acestui concurs este cel mai recent aparat foto Nikon, DSLR-ul full-frame Nikon D850 Body (prezentat de mine în acestă postare)!

poza senzor full frame dslr nikon d850
senzor full frame – 45 megapixeli

Fotografii pasionaţi îşi pot arată măiestria la tema ”Portofoliu de nikonist: 10 ani în 5 fotografii”, ce va avea ca premiu un obiectiv NIKKOR AF-S 70-200mm f/2.8E FL ED VREdiţie Limitată Nikon 100 de Ani.

poza zoom nikon NIKKOR AF-S 70-200mm f/2.8E FL ED VR 100 ani
NIKKOR AF-S 70-200mm f/2.8E FL ED VR – editie 100 ani Nikon

Amatorii aflaţi la început de drum pot învăţa mai multe despre fotografie şi pot testa echipament foto Nikon prin câştigarea unui loc în tura foto India prin obiectivul Nikon, premiu la concursul ”O lume într-o imagine: fotografia de călătorie”.

ishoot.ro

Perioada concursurilor: 1-30 septembrie 2017
Participarea și regulamentul concursului de fotografie “10 Ani Nikon în România” poate fi consultat pe site-ul oficial: http://www.nikonisti.ro/nikon-10-ani-in-romania

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

De aproape 7 decenii, aparatele foto Nikon sunt alegerea fotografilor din întreaga lume, iar de 1 deceniu, povestea Nikon se scrie în mod oficial şi în România. În aceşti 10 ani, pasionaţii de fotografie s-au putut bucură de prezenţa pe piaţă românească a aparatelor foto de tip DSLR, a aparatelor foto avansate cu obiective interschimbabile Nikon 1 şi a aparatelor foto compacte COOLPIX, precum şi a obiectivelor foto Nikkor, a lunetelor şi binoclurilor Sport Optics.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.