Noile cani Canon obiective RF

Canon a anunțat lansare unor noi căni asemănătoare obiectivelor RF și EF. Iată că și noile cani Canon țin pasul cu schimbările, în sensul că acum vor fi disponibile căni obiective mirrorless!

cani canon obiective poza cadou fotograf obiecte pasionat fotografie
Cani Canon obiective RF si EF – noua editie

Recent Canon a prezentat o cană, un pahar sub forma unor obiective, un mini set de pahare și două cutii cadou care transformă produsele optice Canon în vase, numai bune de folosit de pasionații de fotografie!

poza cani obiective foto canon rf ef cadou pasionat fotografie
cani – pasionati de fotografie

Probabil cea mai interesantă cană obiectiv este cea asemănătoare obiectivului RF 24-105mm f/4 L IS USM, care va fi disponibil pentru aproximativ 26 USD, probabil pentru europeni, Euro.

cana obiectiv canon  RF 24-105mm f / 4 L IS USM cadou fotograf
cana obiectiv RF 24-105mm f/4 L IS USMCanon

La o înălțime de 9,5 cm și cu un diametru de 8 cm, cana obiectiv Canon RF 24–105mm F4 L IS USM poate găzdui până la 296 ml de lichid, deși recomandat este să nu o umpleți la maxim pentru a face transportul mai ușor și evitați scurgerile inutile!

Construcția ceramică a noii căni obiectiv Canon RF 24-105mm poate suporta lichide de până la 120 grade Celsius, care ar trebui să fie mai mult decât suficient pentru majoritatea băuturilor calde.
Canon ne mai informează că această cană se poate sparge dacă este scăpată sau dacă este lovită puternic.

Citește și: Fotoplimbare in Delta Vacaresti – Fotografii cu Canon EOS R

Având în vedere că firma japoneză a declarat că nu va produce obiective EF noi, mi se pare interesant că însoțitorul canei Canon RF 24-105mm este paharul Canon EF 70-200mm f/2.8L IS III USM complet cu inel de focalizare din cauciuc.
Poate merită precizat acest aspect: rețineți că inelul nu focalizează nimic. Este doar un pahar mai mare, nu un obiectiv real. În plus paharul Canon EF 70-200mm are și un capac, dar care nu feră o sigilare completă, iar acest pahar obiectiv, cu sau fără capac, nu poate fi folosit în cuptorul cu microunde.

poza pahara cadou pasionat fotografie obiectiv canon
paharul Canon EF 70-200mm f/2.8L IS III USM

Pe site noul pahar Canon EF 70-200mm este listat la prețul de aproximativ 37 USD (3.828 yeni, inclusiv taxe). Având în vedere că acest pahar Canon este din plastic și are exact aceeași capacitate ca și cana Canon RF 24-105mm, pare o opțiune mult mai scumpă.

photosetup.ro

Totuși fanii Canon sau colecționarii de astfel de obiecte au la dispoziție și un set format din cana Canon 24-105mm, paharul obiectiv Canon 70-200mm și suporturi pentru ele (acele coasters) în forma unor aparate sau obiective Canon, la un preț de aproximativ 72$

Citește și: Ce cadouri de Craciun sa NU oferi unui fotograf

În cele din urmă este disponibil, un set de pahare inspirate de trioul de obiective EF 16–35mm F2.8L III USM, EF 24–70mm F2.8L II USM și EF 70–200mm F2.8L IS III USM, la un preț foarte de aproximativ 53 USD.

cani Canon obiective cadou pasionat fotografie fotograf amator profesionist
cani Canon obiective EF f/2.8

Fiecare ceașcă de ceramică poate conține doar 59 ml de lichid, au cam 6,5cm înălțime, 4,7cm diametru și dispun de un inel de focalizare (din nou, de fapt nu focalizează nimic, dar vă puteți impresiona prietenii!).

Momentan aceste căni obiectiv Canon sunt disponibile pe site-ul japonez, numit Canon Official Fan Goods, dar sper ca, într-un viitor nu foarte îndepărtat, vor fi disponibile în România.

valea doftanei vanzare terenuri 12 euro negociabil

Eu am o cană originală Nikon și una Caniam!
Dacă ești și tu interesat de o astfel de cană, originală sau nu, verifică la F64 sau la eMag sau la Tu.ro sau la Cărturești

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.