Noile dispozitive Wi-Fi 802.11ac: TP-LINK Archer C2 şi Archer T4U

TP-LINK lansează noul router Archer C2 alături de adaptorul USB Wireless Dual Band, Archer T4U. Ambele dispozitive au la bază următoarea generație de tehnologie Wi-Fi, 802.11ac.

tp-link Archer C2
Archer C2

Noul standard oferă viteze wireless de trei ori mai mari şi măsuri de securitate îmbunătăţite faţă de standardul 802.11n, fiind ideal pentru realizarea unei reţele multimedia foarte rapide și pentru eliminarea blocajelor cauzate de echipamentele care necesită o bandă mai largă de acces la Internet.

Cu viteza wireless de 433Mbps în frecvența liberă de 5GHz și 300Mbps în frecvența de 2,4GHz, TP-LINK Archer C2 oferă flexibilitatea a două rețele dedicate și asigură cele mai bune performanțe wireless. Aplicațiile simple, cum ar fi trimiterea e-mailurilor sau navigarea pe Internet, pot folosi frecvența de 2,4GHz în timp ce aplicațiile care necesită o lățime de bandă mai mare, cum ar fi jocurile online sau streamingul video HD, pot folosi frecvența de 5GHz. Mai mult, toate aceste aplicaţii pot funcţiona simultan fără să apară blocaje sau întârzieri.

Cele două antene externe detașabile ale router-ului au la bază o tehnologie avansată care asigură un semnal wireless excelent în toate direcțiile, fără întreruperi. Acoperirea este la rândul său îmbunătățită, vitezele crescute menţinându-se şi pe distanțe mai mari, semnalul fiind destul de puternic pentru a acoperi întreaga casă sau birourile cu suprafețe generoase.

TP-LINK Archer C2 este ideal şi pentru crearea unei reţele stabile și deosebit de rapide prin cablu. Echipat cu un port WAN Gigabit și patru porturi LAN Gigabit, noul router asigură conexiuni prin cablu cu viteze de până la 10 ori mai rapide decât conexiunile în standardul Fast Ethernet.
Portul USB multifuncțional permite partajarea de imprimante, documente și fișiere media în întreaga rețea locală sau chiar și la distanță folosind funcția server FTP inclusă.

Archer T4U – adaptorul USB care îmbunătăţeşte caracteristicile Wi-Fi ale laptopurilor

TP-LINK Archer T4U
Archer T4U

TP-LINK Archer T4U, este un adaptor USB Wireless cu frecvențe simultane de 2,4GHz şi 5GHz, care îmbunătățește capacitățile wireless ale laptopurilor şi computerelor. Bazat pe tehnologia USB 3.0 şi oferind conexiuni wireless de 867Mbps în frecvența liberă de 5GHz și 300Mbps în frecvența de 2.4GHz, Archer T4U este alegerea perfectă pentru streaming HD fără întreruperi, jocuri online și alte aplicații care necesită o lățime mare de bandă.

Noile dispozitive vor fi disponibile în oferta magazinelor de specialitate cu preţuri recomandate de vanzare începând de la 339Lei pentru router-ul TP-LINK Archer C2 şi 199Lei pentru adaptorul USB wireless TP-LINK Archer T4U.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.