Noile imprimante ultracompacte Epson

Epson a lansat o nouă gamă de imprimante compacte cu jet de cerneală, echipate cu noi caracteristici, pentru o mai mare versatilitate a imprimărilor la domiciliu.

imprimanta epson
Epson Expression XP 800

Gama Expression Premium Series[1] este ideală pentru familiile care vor să tipărească acasă fotografii şi a documente şi prezintă următoarele caracteristici:

Cerneluri noi Claria Premium în cinci culori pentru imprimarea de fotografii lucioase remarcabile şi text clar
Dimensiuni compacte – cu 40% mai mici decât modelele anterioare[2]
Panou de control şi tavă de ieşire motorizate3
Touch screen de 8,8 cm cu meniu interactiv simplu de utilizat[3]
Aplicaţie Epson Connect[4] îmbunătăţită, cu noi caracteristici pentru Remote Print Driver şi Scan-to-Cloud
Configurare Wi-Fi automată şi conectivitate Wi-Fi Direct[5]
Manevrare cu uşurinţăa mediilor de tipărire, prin alimentarea posterioară cu suporturi speciale, tăvi duble pentru hârtie şi imprimare duplex
Imprimare de CD-uri şi DVD-uri

Noile echipamente folosesc cernelurile Claria Premium de la Epson, anume o cerneală neagră pe bază de pigmenţi şi cerneluri cyan, magenta, galben şi negru pe bază de apă. Drept rezultat, pe lângă crearea de documente de text durabile, aceste cerneluri produc fotografii lucioase remarcabile, cu detalii precise, nuanţe profunde de negru şi culori vibrante.

imprimanta foto epson
Epson Expression Premium XP 600

Aceste modele sunt echipate cu panou de control şi tavă de ieşire motorizate3, care se deschid automat înainte de imprimare, astfel încât utilizatorii nu trebuie decât să ia ce au tipărit.

Toate imprimantele Expression Premium oferă imprimare de la distanţă cu Epson Connect4 (Epson iPrint, Epson Email Print, Remote Print Driver şi Scan-to-Cloud). Acest serviciu le permite utilizatorilor să imprime wireless de la telefoane inteligente şi PC-uri tabletă utilizând Epson iPrint şi să tipărească de oriunde din lume, trimiţând direct prin e-mail la adresa de e-mail unică a imprimantei. Remote Print Driver oferă utilizatorilor o mai mare flexibilitate de a personaliza lucrările de imprimare utilizând driverul de imprimantă al computerului înainte de a le trimite la imprimat de oriunde s-ar afla. Scan-to-Cloud le permite utilizatorilor să stocheze şi să partajeze documentele scanate direct în servicii Cloud şi să le trimită la orice adresă de e-mail sau la altă imprimantă compatibilă Epson Connect. Imprimantele sunt compatibile şi cu serviciile Google Cloud Print şi Apple AirPrint.

Beneficiind de configurare Wi-Fi automată5, nu este nevoie ca utilizatorii să cunoască setările de reţea şi nici să conecteze cablul USB în timpul configurării iniţiale, deoarece imprimanta găseşte automat setările de conectare relevante pentru a se configura. În plus, Wi-Fi Direct permite ca imprimanta să se conecteze direct la alte dispozitive Wi-Fi, fără a fi necesar un punct de acces, precum un router.

Aceste imprimante oferă o mare flexibilitate în manevrarea suporturilor de imprimare, graţie posibilităţii de alimentare posterioară cu suporturi speciale3, permiţând imprimarea pe carton şi pe hârtie foto foarte grea şi graţie tăvilor duble de alimentare frontală, care facilitează comutarea fără efort între imprimările de format foto şi A4. În plus, aceste imprimante efectuează imprimări duplex. Toate imprimantele din această gamă le permit utilizatorilor să imprime direct pe CD-uri şi DVD-uri adecvate.

[1] Această imprimantă şi cartuşele de cerneală originale se comercializează numai în regiunea EMEA

[2] Pe baza volumului total al imprimantei, cu tăvile închise, comparativ cu modelele anterioare

[3] Nu şi pe XP600/605

[4] Necesită o conexiune wireless la Internet. Pentru mai multe informaţii şi pentru detalii despre limbile şi dispozitivele acceptate, vizitaţi www.epsonconnect.eu

[5] Configurare automată compatibilă cu Windows 7, Windows Vista şi Mac OS

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

One thought on “Noile imprimante ultracompacte Epson”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.