Promotia Buy Back pentru Nikon D5200

Daca doriti sa schimbati vechiul aparat foto digital, indiferent de brand, fie el compact, mirrorless sau dSLR dintr-o generatie mai veche, dar functionale, poate ar fi bine sa verificati noua promotie pentru dslr-ul Nikon D5200, care are o reducere de 1.000 lei, pretul final fiind acum de 1.999 lei.

lcd articulat nikon d5200
LCD rotativ

Review-ul meu pentru D5200 poate fi citit in acest post. Alte detalii pot fi aflate daca cititi mai departe.

Promotia Buy back Nikon D5200 Body (adica fara obiectiv) si doar la varianta pe negru (cel rosu inca nu a intrat la promotie) este valabila in limita stocului pina la 20 aprilie 2014.

Trebuie doar sa mergeti cu orice camera foto digitala veche, functionala, la magazinul F64 (daca nu stiti unde sunt, aici este harta) sau sa o trimiti pe adresa Str. Bucovina nr. 2B, sec. 3 Bucuresti cu mentiunea „Pt buyback Nikon D5200 body”. Sunt acceptate, aparate foto digitale compacte, mirrorless sau DSLR, indiferent de brand.

Daca nu aveti obiective pentru noul vostru Nikon D5200, eu va recomand, pentru inceput, unul din aceste doua obiective Nikon: 18-105mm Vr sau 18-140mm VR; testul cu cele doua obiective poate fi citit in acest post.
Desigur, daca bugetul va permite, ar fi bine sa verificati si obiectivul potrivit in calatorii Nikon 18-300mm VR.

Daca tot am adus vorba de buget va anunt si de tombola CardAvanta. Prin CardAvantaj poti cumpara echipament foto in 12 rate, fara dobanda (pentru plata integrala a ratei lunare) si participi la tombola pentru un aparat foto digital Sigma DP2 Merril.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.