Seminar de fotografie

“Splendoare de iarna” – atelier de fotografie

Sunteti invitati la un workshop in care se vor imbina turele fotografice cu seminarii interactive care vor aborda “O filozofie a peisajului” sustinute de Adrian Chira, lector Drd. la Facultatea de Arte din cadrul Universitatii de Nord din Baia Mare.

Acest workshop se adreseaza persoanelor pasionate de drumetii si fotografie. Grupul de lucru este de 10 persoane.

Cazarea si masa sunt asigurate la pensiunea “Casa Rasnoveana” ,situata in Rasnov, la poalele Cetatii taranesti, constructie datand de la sfarsitul sec al XIII-lea. Camerele pensiunii sunt duble, fiecare cu baie proprie si toate facilitatile necesare: caldura, apa calda.
Pentru persoanele care se deplaseaza cu trenul, asiguram transport gratuit Brasov – Rasnov la sosire si plecare.

Echipament

Recomandam ca fiecare participant sa aiba aparat foto digital, baterii sau acumulatori, incarcator, stativ, laptop, imbracaminte adecvata de iarna si munte, bocanci.

Plata

Pretul pe persoana este 650 lei, in care este inclus:
– taxa pentru organizarea workshopului, inclusiv deplasarile cu microbuzul cca 10-20 km (vineri si sambata) spre zonele turelor foto ; nu este inclusa deplasarea cu telecabina spre vf. Postavarul (cca 29 lei)
– cazarea si masa (3 mese zilnic)

Participantii sunt rugati sa pregateasca un portofoliu de cca 10-15 lucrari care vor fi trimise pe adresa de email: office@arbexartdecor.ro dupa confirmarea inscrierii.

Pentru mai multe informatii contactati Arbex Art Decor , Baia Mare bd. Unirii nr. 23, office@arbexartdecor.ro sau arbexartdecor@yahoo.com

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.