Seminarul “Se cauta fotografia lunii”

Cum spuneam la Cafeneau Dalles a avut loc primul seminar de fotografie despre concursul “Se cauta fotografia lunii” organizat de Nikon Romania.

La acest seminar s-a discutat despre fotografia abstracta si fotojurnalism, temele primelor doua etape de concurs, iar acum am sa va prezint informatii de la prima parte: fotografia abstracta, urmand ca zilele urmatorea sa prezinta si partea a doua: fotojurnalismul.

Despre fotografia abstracta ne-a vorbit Petrisor Iordan fotograf profesionist si profesor al Atelierului de Fotografie de la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti.

Iordan Petrisor

Si am avut si niste filmultete dar am primit un email din partea lui Petrisor in care ma roaga sa le scot sub pretextul ca “Eu stiu ca e frumos sa-ti ceri acordul inainte.” , ceea ce mie mi se pare o prostie si o minciuna in acelasi timp. Eu cred ca de fapt adevaratul motiv este unul financiar: el este “instructor” ( macar a avut bunul simt sa nu spuna ca este profesor; meseria de profesor este foarte grea, nu oricine o poate practica, iar el si-a evaluat bine situatia) la cursul foto de la Casa Studentilor si de ce sa vedeti voi gratuit o parte din lectiile de la cursul lui? Mai bine scoateti banii ca sa aflati ceva de la dl. “instructor”.

Si m-am gandit ca poate are dreptate; adica fiecare din noi trebuie sa-si castige cumva banii. Asa ca pregatiti-va portofelele … si mergeti la celelalte cursuri foto organizate in Bucuresti !

fotostefan

One thought on “Seminarul “Se cauta fotografia lunii””

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.