Sony încheie parteneriatul de distribuţie cu Despec România

Sony încheie parteneriatul de distribuţie cu Despec România pentru toată gama de produse.

sony nex
Sony

Sony semnează parteneriatul de distribuţie cu Despec România, ţintind o creştere cu 20% a vânzărilor în segmentul companiilor mici şi mijlocii la nivel naţional în primul an. Despec Romania va distribui toată gama de produse Sony începând cu 1 iulie 2012.

„Ne propunem să ajungem cu portofoliul nostru complet de produse la cât mai mulţi retaileri mici locali şi magazine de comerţ online, iar Despec Romania este partenerul care ne poate oferi o infrastructură solidă pentru o creştere cu 20% a vânzărilor Sony pe acest segment în primul an”, a declarat Gheorghe Mareş, Director de vânzări Sony România.

“Am început colaborarea cu SONY Romania din nevoia şi dorinţa de extindere, acesta fiind un proiect în care investim cu toată încrederea. Urmărind să devenim unul dintre furnizorii de top din România, ne orientam exclusiv către revânzători, oferindu-le o gamă largă de produse, o bună logistică, cunoştinţe despre pieţele locale şi un suport continuu extins. Pentru că succesul unei afaceri depinde în primul rând de oameni, ne susţinem cu încredere partenerii, acesta fiind principiul de bază pentru întreg managementul şi angajaţii Despec Romania”, a declarat Tiberiu Stanciu, Marketing & Purchase Manager Despec România.

Portofoliul Sony distribuit de Despec România include televizoare BRAVIA şi sisteme home cinema, camerele foto Cyber-shot, NEX, alpha şi camerele video Handycam, laptopurile VAIO, dar şi produse audio şi MP3 playerele Walkman, şi produsele audio destinate segmentului auto Xplod.

Portofoliul Despec Romania include laptopuri, desktopuri, staţii de lucru, echipamente periferice, sisteme de stocare şi accesorii. Despec România este lider pe segmentul distribuţiei de consumabile. Pentru anul în curs, distribuitorul vizează o cifră de afaceri de 45 milioane de euro.

Pentru mai multe informaţii, vă invităm să vizitaţi http://www.sony-europe.com şi http://www.sony-europe.com/presscenter

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.