Sony Xperia 1 II – pentru fotografii ca un profesionist disponibil la precomanda

Disponibil acum la precomandă, noul Sony Xperia 1 II este construit pentru viteză, oferind conectivitate 5G ultra-rapidă și un sistem cu trei camere foto ce beneficiază de tehnologia de top Sony Alpha pentru a realiza fotografii ca un profesionist.

poza camere foto smartphone Sony Xperia 1 II fotografii ca un profesionist
camere foto Xperia 1 II – optică ZEISS calibrată special pentru Xperia cu 3D iToF – fotografii ca un profesionist

Xperia 1 II are cea mai bună cameră pentru entuziaștii fotografiei, ajutându-i să facă fotografii similare cu cele ale profesioniștilor, datorită tehnologiei dezvoltate pentru camerele cu lentile interschimbabile din seria Alpha™. Sistemul cu trei camere foto oferă funcția de autofocus la o rată de 60 de calcule AF/AE pe secundă[ii].
Astfel, Xperia 1 II este primul smartphone din lume cu tracking continuu AF/AE pentru fotografiere rapidă la maximum 20 de cadre pe secundă[i].

Este perfect pentru fotografia sportivă, a naturii sau pentru a surprinde copii care nu stau locului, deoarece subiectul poate fi focalizat și urmărit ușor, indiferent în ce colț al cadrului se deplasează. Ai șanse mari să realizezi fotografii ca un profesionist!

Sony Xperia 1 II smartphone 5G 3 camere foto fotografiere rafala
Sony Xperia 1 II – pentru fotografii ca un profesionist

Această tehnologie, în combinație cu optica de calitate ZEISS, calibrată special pentru Xperia 1 II, le permite utilizatorilor să imortalizeze orice moment în cel mai mic detaliu, indiferent cât de repede se derulează acțiunea din jurul lor. Mai mult, cu funcția premiată Eye AF a Sony Alpha pentru animale și oameni [iii], utilizatorii vor putea fotografia animalele de companie indiferent de unghiul ales, datorită celor trei distanțe focale de 16 mm, 24 mm și 70 mm oferite de sistemul foto.

Sony Xperia 1 II telefon mobil aparat foto performant
Sony Xperia 1 II

Pentru cei inițiați în arta fotografiei, noul mod de fotografiere Pro cu tehnologie Sony Alpha are o interfață de utilizare ce asigură control manual pentru setarea ISO, a vitezei de fotografiere și a multor altor opțiuni. Obținerea unor fotografii ca un profesionist va fi mai facil.
În plus, cu un senzor Dual photo diode[vi], un sistem de auto-focus care acoperă aproximativ 70% din suprafața senzorului[vii], cu senzorul 3D iToF[viii] și cu noul senzor Exmor RS™ cu o mărime 1/1.7”, Xperia 1 II are o sensibilitate de 1,5 ori mai mare decât cel din generația anterioară, oferind un AF rapid care funcționează bine chiar și în condiții de iluminare scăzută, rezultând imagini de calitate înaltă, indiferent de situație.

Modul Cinematography Pro, inspirat de CineAlta, suportă fotografierea cinematică HDR high frame pe 10 biți, la 120 de cadre pe secundă[ix] și calitate 2K, dar și înregistrarea cinematică 21:9 4K HDR la 24/25/30/60fps[x], îmbunătățind experiența cinematografică de fotografiere.

Utilizatorii pot apela și la funcția de autofocalizare tactilă, controlând manual setări precum expunerea, balanța de alb, pentru o experiență profesională, în timp ce tehnologia inteligentă Sony de filtrare a zgomotelor ambientale, reduce zgomotul și interferențele cauzate de vânt pentru o calitate audio mai bună.

Citește și: Sony Xperia 10 ll smartphone rezistent la apa si display OLED 6 inch

Funcția Imaging Edge™ pentru Mobile conectează Xperia 1 II și camerele Sony[xi] permițându-le utilizatorilor să transfere fotografii pentru analizarea culorilor și nuanțelor cu acuratețe profesională. Xperia 1 II poate fi folosit și ca un meniu secundar pentru camera Alpha prin intermediul funcției Imaging Edge, astfel utilizatorii pot controla de la distanță compoziția, modul de focalizare, sensibilitatea ISO și alte setări.

Sony Xperia 1 II smartphone performant
multimedia

Indiferent dacă utilizatorul este un începător ce caută un hobby nou sau un profesionist experimentat care dorește un smartphone ce poate fi un partener pentru camera foto Alpha, Xperia 1 II este companionul perfect pentru fotografie și pentru perfecționarea abilităților.

Xperia 1 II le oferă utilizatorilor șansa de a se relaxa bucurându-se de cea mai bună experiență de entertainment. Pe baza expertizei Sony atât în ceea ce privește hardware-ul audio, cât și divertismentul muzical, modelul Xperia 1 II a fost conceput pentru a livra o experiență de audiție autentică, dezvoltată în colaborare cu Sony Music Entertainment. Utilizatorii se pot bucura de calitatea audio fantastică prin intermediul difuzoarelor frontale sau prin intermediul căștilor wireless sau cu fir cu ajutorul mufei de căști de 3.5mm.

Citește și: Sony A6400 in test – fotografii, filmari 4K si slow-motion

Xperia 1 II este primul smartphone din lume cu tehnologia Sony 360 Reality Audio[xii]ce optimizează calitatea sunetului în timpul audiției în cadrul platformei audio globale TIDAL[xiii]. Xperia 1 II prezintă și DSEE Ultimate, o nouă tehnologie ce utilizează inteligența artificială pentru a oferi cea mai bună experiență de audiție și pentru a transmite mesajul artistului, îmbunătățind automat frecvența audio și bit rate-ul, în timp real.

flip.ro

Experiența imersivă este facilitată de display-ul în format 21:9 CinemaWide 4K HDR OLED cu o diagonală de 6,5”, ce oferă o experiență cinematică în timpul vizionării filmelor și gameplay fără limite. Experianța de gaming este dusă la următorul nivel datorită posibilității de a conecta Xperia 1 II direct la controlerul wireless PlayStation®4 DUALSHOCK®4[xiv] pentru sesiuni de joacă de oriunde.

display Sony Xperia 1 II smartphone 5g
Display CinemaWide 4K HDR OLED de 6.5”, cu un raport de 21:9, ce oferă o acuratețe a culorilor fără precedent, datorită funcției Creator mode, de la CineAlta.

Iar acum, cu un ecran cu un timp de răspuns îmbunătățit, dar și cu o versiune actualizată a aplicației Xperia Game Enhancer, ce permite evidențierea unei aplicații de gaming pe ecran, Xperia 1 II poate fi transformat cu ușurință într-un dispozitiv de gaming pentru gamerii dedicați din întreaga lume.

Toate acestea sunt posibile datorită procesorului Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G Mobile Platform și sistemului Snapdragon X55 5G Modem-RF ce le permit utilizatorilor să se joace, să surprindă momentele importante, să facă transmisiuni live și să se conecteze într-un mod în care nu credeau până acum că ar fi posibil, cu viteze 5G multi-gigabit și o performanță îmbunătățită, cu o unitate grafică și o unitate centrală de procesare cu 25% mai rapidă decât cea a generației anterioare.

ishoot.ro

În plus, cu o rezistență la umezeală, certificată IP65/68[xv], Corning® Gorilla® Glass 6 și o baterie mare cu capacitate de 4000 mAh compatibilă cu încărcarea rapidă[xvi], dar și cu încărcarea wireless, utilizatorii pot să facă față unei zile aglomerate și să-și păstreze creativitatea, indiferent de locul în care se află.

poza telefon mobil violet Sony Xperia 1 II
Purple

Telefonul Sony Xperia 1 II este disponibil la precomandă începând cu 1 iunie, în variantele de culoare în negru și violet[xvii]. Pentru precomenzile plasate începând cu 1 iunie 2020 clienții vor putea beneficia de oferta exclusivă care aduce căștile wireless cu tehnologia noise cancelling WF-1000XM3, într-un pachet special cu Xperia 1 II.

Pentru preț actualizat și oferte verifică la Emag

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

De asemenea, cei care se abonează la serviciul de streaming TIDAL primesc gratuit trei luni de TIDAL Hi-Fi odată cu achiziția telefonului Xperia 1 II, inclusiv experiența 360 Reality Audio[xviii].

[i] Fotografierea în rafală până la 20 de cadre pe secundă cu AF/AE este disponibilă pentru camera de 24 mm. Camerele de 16 mm și de 70 mm pot fotografia în rafală până la 10 fps AF/AE. Această funcție poate fi activată în modul “Photography Pro”. Eficiența maximă atunci când modul de fotografiere este „Hi”. Eficiență maximă atunci când viteza de fotografiere este de 1/100 seconde sau mai mare. Poate varia în funcție de mediul de fotografiere. Numărul maxim de cadre pe secundă va depinde de mediul de fotografiere și de setări.

[ii] Eficientă cu un senzor versatil de 24mm. Această funcție poate fi activată în modul „Photography Pro”.Eficiență maximă atunci când viteza de fotografiere este de 1/60 secunde sau mai mare. Poate varia în funcție de mediul de fotografiere. AF:Auto Focus, AE: Auto Expunere

[iii] Focalizarea precisă ar putea să lipsească pentru unii subiecți, în anumite situații, și nu este disponibilă pentru orice tip de animale.

[iv] Clip video înregistrat la o rată de cadre de 120fps va fi înregistrat și redat în slow motion. Efectul slow motion variază în funcție de rata de cadre a proiectului, precum x2 x4 x4.8 x5.

[v] Display ratios pot varia în funcție de formatarea conținutului.

[vi] Dual Photo Diode disponibil pentru camerele de 16mm și 24mm.

[vii] Disponibil pe camera de 24mm

[viii] Până la 5mm distanță. Pentru clipuri senzorul 3D iToF funcționează pe 70mm.

[ix] Clip video înregistrat la o rată de cadre de 120fps va fi înregistrat și redat în slow motion. Efectul slow motion variază în funcție de rata de cadre a proiectului, precum x2 x4 x4.8 x5.

[x] Se aplică restricții ale timpului de înregistrare. Calitatea redării depinde de platformă și de capabilitățile ecranului dispozitivului.

[xi] Vizitați site-ul Sony pentru lista de camere compatibile.

[xii] Xperia 1 II suportă 360 Reality Audio încorporată în hardware. Decodarea prin hardware se face prin TIDAL. Se pot aplica termeni, condiții, conturi și taxe ale unor terțe părți. Disponibilitatea serviciului poate varia, în funcție de piață. Verificat de Strategy Analytics’ SpecTRAX comparativ cu specificațiile audio a peste 16.000 de smartphone-uri. Corect începând cu 23 februarie 2020.

[xiii] 360 Reality Audio necesită un abonament compatibil cu un serviciu online de streaming și se pot aplica termeni, condiții, conturi și taxe ale unor terțe părți.

[xiv] DUALSHOCK®4 și montura XD mount se vând separat. Compatibilitatea cu jocurile poate varia.

[xv] XPERIA 1 II este rezistent la apă și protejat împotriva prafului, așa că nu trebuie să vă îngrijorați dacă sunteți surprinși de ploaie sau dacă doriți să curățați dispozitivul sub jet de apă, însă este de menționat că toate porturile și orificiile atașate trebuie să fie bine închise. Dispozitivul nu trebuie scufundat sub apă, nu trebuie expus la apă de mare, apă sărată, apă clorinată sau lichide precum băuturile. Abuzul și utilizarea improprie vor invalida garanția. Dispozitivul a fost testat conform ratingului Ingress Protection IP65/68. Pentru mai multe informații, vizitați https://support.sonymobile.com/global-en/dm/waterresistant/. XPERIA 1 II integrează un port USB descoperit pentru conectare și încărcare. Portul USB trebuie să fie complet uscat înainte de încărcare.

[xvi] Se încarcă până la 50% în doar 30 de minute (folosind încărcătorul USB PD 21W, accesoriu vândut separat)

[xvii] Data și disponibilitatea vor varia în funcție de țară.

[xviii] Această ofertă poate fi supusă unor termeni și condiții individuale, poate fi modificată, întreruptă sau oprită în orice moment și poate necesita taxe, înregistrare și informații despre cardul folosit. Necesită conectarea produsului la rețeaua wireless.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.