10 sugestii de cadouri de Valentine’s Day pentru pasionatii de fotografie

Nu mai este mult pînă la Sf. Valentin (Valentine Day’s sau Ziua Îndrăgostiţilor cum este mai bine cunoscută ziua de 14 februarie), Dragobete (24 februarie), 1 şi 8 Martie aşa că m-am gândit să va prezint o listă cu sugestii de cadouri destinate persoanelor pasionate de fotografie. Lista cu sugestii se adresează atât începătorilor cât şi celor mai avansaţi în ale fotografiei şi chiar dacă zilele amintite sunt dedicate mai mult fetelor, totuşi cadourile, cred eu, sunt potrivite şi băieţilor. Am înţeles că prin unele regiuni ale României şi băieţii primesc mărţişoare.

poza graffiti inima spune-i slogan
indemn

1. Flori – şi poate că ar fi mai bine să cumperi un ghiveci cu flori. O plantă în ghiveci va rezistă mai mult şi o vei vedea înflorind în fiecare an. În plus va fi un bun subiect de fotografiat.

muzeul satului bucuresti flori poze
de Dragobete la Muzeul Satului

2. Un set de căni – sau cana fotografului ca de exemplu așa sau acest model sau de ce nu chiar un model care poate fi folosit in drumeții

poza cana fotografului idee cadou
Cana fotografului

3. O ramă foto – aveți de ales între varianta clasică și varianta mai modernă electronică capabilă să afișeze mai multe poze, iar unele afișează și alte informații, cum ar fi ora, temperatura, etc.

poza rama foto statie digitala hama
rama foto statie meteo

4. Fotocarte – puteţi comanda o fotocarte cu poveşti despre voi doi, sau cu călătoriile voastre, sau poate cu familia voastră. Subiectele pot fi variate şi merită să le transpuneţi într-o fotocarte sau măcar într-un album foto sau la un ceas cu poze de perete.

foto ceas cu poze
ceasul cu poze

5. Un tricou sau puteți să le cumpărați ca pereche, să le purtați amândoi.

tricou pentru fotograf
i roll

6. O brățară de fitness – chiar şi cei pasionaţi de fotografie trebuie să fie atenţi la sănătate. Oferta este numeroasă şi poate fi consultată aici

7. Un smartwatch – nu ştiu cum sunt alţii, dar mie mi se pare mult mai comod şi mai rapid să verific ora la ceasul de mână. Dar cum tehnologia progresează, acum avem la dispoziţie ceasuri “deştepte” Android sau iOS care ne pun la dispoziție funcții suplimentare față de ceasul clasic.

smartwatch
GOCLEVER CHRONOS ECO

8. Un telefon – te poate ajuta să ții legătura cu persoana draga, dar să faci și poze. Samsung Galaxy A5 (2017) cu un display full HD de 5,2 inch, procesor octa-core de 1,9Ghz, 3GB memorie RAM, ambele camere foto de 16MP, butonul de Home funcționează pe post de senzor de amprentă și baterie de 3,000 mAh cu încărcare rapidă pare o bună idee de cadou

poza telefon Samsung Galaxy A5 2017
Samsung Galaxy A5 (2017)

9. Dacă bateria e o problemă pentru telefonul prietenului sau prietenei tale, uite o soluție: acumulator extern. De câteva luni eu folosesc acumulatorul extern A+, 5.000mAh şi sunt mulţumit de el.

poza powerpack lg g4
acumulator extern incarcare smartphone aparat foto micro usb

10. Un DSLR – Nikon România are diverse promoții de Ziua Îndrăgostiților și zic eu că merită să le verifici aici

O parte din sugestiile de cadouri din lista de mai sus pot fi cumpărate pereche că să fie purtate sau folosite în doi.

Vă recomand să citiți: Sugestii de cadouri pentru un fotograf amator sau profesionist

Oferta cu promoții la bomboane, parfurmuri, cadouri haioase sau personalizate și cărți este disponibil aici sau aici

O ultimă sugestie este să nu vă grăbiţi să aruncaţi bonurile produselor cumpărate. Bonurile vor fi utile dacă vreţi să schimbaţi produsul sau pentru garanţie.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

PS: Dacă îţi sunt utile informaţiile poţi susţine blogul cumpărând produsul dorit direct din link-urile sau bannerele din articol. Voi primi un mic comision din valoarea comenzii. Îţi mulţumesc pentru suport

fotostefan

One thought on “10 sugestii de cadouri de Valentine’s Day pentru pasionatii de fotografie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.